Zuckerbergs svindlande skyddsvärde

Läs hela artikeln på Nordfront: Zuckerbergs svindlande skyddsvärde

Säkerhet "i hemmet” plus ”på ej luftburna resor” – 145 miljoner kronor • Andra ej i närheten.

Äckligt🤢 en pestsmittad råtta har högre skyddsvärde.

Han har ett skyddsvärde motsvarande absoluta nollpunkten, varken mer el mindre. han o ‘hans’ sk grupp har sagt att dom har rätt att dominera alla, och döda alla som tänker ‘make harm to them’…ergo den sk gruppen har tutat i alla, framförallt korrupta pollutiker, att ‘gruppen’ alltid måste befinna sig i försvarsläge (preemptive battles) men ingen annan får vara/göra det. Så långt har det gått. Så, ‘de’ har alltså ett sk skyddsvärde proportionerligt till vad ‘de’ anser att övr gruppers skyddsvärde ska vara, dvs absoluta nollpunkten.

De så kallade utvalda sionisterna i toppen, sover alltså dåligt om nätterna på grund av medvetande om hur stora rövhål de är, och hur mycket skit de representerar hos allmänheten. Det är väl som så att skojare alltid får räkna med, att det rätt som det är kommer en spontandom från individer som hatar lögn och förtryck. När det gäller utlägg för personskydd så måste alla högdjur så klart ha ett ha ett visst mått av framförhållning. Det skulle dock vara intressant att veta hur mycket de tio största så kallade filantroperna inom bank och vaccin-maffian lägger ut på att skydda sig mot de, som de uppenbart vill förgifta och enligt de slugas agenda, väl mest ser som onödiga ätare och lågt stående boskap…

Samtidigt, ingen är ju tvingad att använda Facebook. Använder man Facebook är det ett medvetet val och då är man en JUDE-lakej!

Jag har tröttnat på att folk skyller allt på andra. Se för fan till och styr upp era liv. Vi bestämmer alla var och en vad vi ska spendera våra pengar på. Det bästa är att spendera så lite som möjligt. Varför göra juden rik på pengar just DU har fått arbeta för?

Håll er nyktra till 2030 så är det VI som vinner och INTE juden!

Läste att pollutikerhuset i Stholm kört över remissinstanserna ang grundlagsändring, o att pollutikerna behöver ett ‘val’ till för att ändra vår rätt till yttrande och sammanslutning. Får ‘de’ igenom detta kommer de korrupta kunna göra precis vad ‘de’ vill i vårt Hemland. Aldrig kanske har det varit viktigare att manifistera mot ngt, än mot detta kriminella. ‘de’ kommer göra det av en enda anledning, att ‘de’ vill kunna göra precis vad ‘de’ vill med oss och våra rättigheter. Hoppas vid den Högre makten att Motståndsrörelsen är en av organisationerna som ser de strategiska fördelarna i att ta ledningen i denna manifestation, som till varje pris måste initieras. Jag är övertygad att så är fallet, att Organisationen är medveten om det, helt övertygad