Zelenskyjs attack på Amnesty: "Ni sponsrar terrorism!"

Läs hela artikeln på Nordfront: Zelenskyjs attack på Amnesty: ”Ni sponsrar terrorism!”

Vredesutbrott efter att Amnesty kritiserat att ukrainska soldater strider bland civila • Kallar alla som kritiserar Ukraina för “terrorister”.

Amnesty är neutrala? Hur var det med Ursula Haverbeck? Där sprack nog neutraliteten.

Just detta med 94 åriga Ursula Haverbeck är relevant i högsta grad. Rudolf Hess sveks också helt av dem - en verklig fredskämpe som han var.

1 gillning

Dom är nog neutrala när 3 st judar slåss?

Och Ernst Zündel! Amnesty har inte stött en enda av de revisionister som råkat illa ut. Säger väl allt vad den organisationen står för.

Putin är inte jude! Punkt!

Enligt Putins inskrivningskort i KGB så är han jude.

Det är inte Putins inskrivningskort i KGB som säger att han är jude utan en bild på Internet som påstås vara Putins inskrivningskort i KGB, det är en stor skillnad.

Men tanken att Putin skulle vara jude och samtidigt inte utnyttja det propagandavärdet alltid och hela tiden när han bokstavligen säger sig föra ett krig mot “nazismen” är totalt orimlig. Den ryska antinazismen är så djupt rotad i den chavunistiska identiteten som Putin ägnat hela sin karriär att bygga upp i landet att det vore otänkbart även om han vore en sån jude som inte ser sig som jude. Hade Putin ens haft avlägsna judiska släktingar hade detta använts i propagandan för den ryska federationen och mot “nazismen” i Ukraina.

Sen finns det inte en enda offentlig person här i världen som INTE anklagats för att vara jude på Internet, så pass att betydelsen av judiskhet till slut blir helt urvattnad.

Du har inte tänkt tanken att det kanske är en förfalskning? :innocent:

Naturligtvis är det så. Synd att inte fler tycks begripa det.

Att Putin och en hel falang med vänsterryssar inklusive “oberoende” journalister kör med “avnazifiering” är förstås för den förstnämnda, för att hålla ihop det ryska folket, Putin är sannolikt mycket väl medveten om bolsjevismen och den terror de stod för. När det gäller “oberoende” journalister så kan de vara både bu och bä, men när reportrar som Eva Bartlett och Vanessa Beeley, som skrev bra om Syrien, börjar med samma propaganda så måste man höja varningsflagg.