Zelenskyj kräver en särskild domstol som ska straffa Ryssland

Läs hela artikeln på Nordfront: Zelenskyj kräver en särskild domstol som ska straffa Ryssland

Talade på ICC:s konferens i torsdags • ”De är odjur!”

Den här konflikten startade med att västvärlden orkestrerade en statskupp i Ukraina 2014. Först tillsatte man en västvänlig oligark, Poroshenko, som president. Sen bytte man till polsk-israeliske Zelensky. Konstant sen 2014 har man fört ett brutalt krig mot den del av befolkningen som öppet motsätter sig den liberala statskuppen. Man har även successivt börjat integrera in Ukraina i globalistorganisationer så som NATO och EU. Alla fredsförslag från Ryssland har man arrogant ignorerat. Nu fortsätter fulmedia sitt vidriga propagandakrig och döljer bakgrundsinformation och uppgifter om ukrainska krigsbrott från allmänheten.

Det är Zelensky, hans korrupta liberala maffia som styr landet och hela den västerländska mobbarflocken som borde ställas inför rätta. Värre krigsförbrytare och lögnare går inte att hitta.

Bestraffningarna från väst, har ju tidigare visat sig mycket effektiva, på Ryssland! Gjort verklig nytta till att förstöra Europa. Blir nog lika dant med det här.

Det behövs oberoende och opolitiska medlare som är korrekta.
Saxlind , Pär Ö , Tobias L. , Vejdeland borde i en vettig värld tillfrågas som medlare.

Zelenskyj kräver, kräver vapen, kräver bistånd, kräver och kräver, känns tendensen igen? Det slutar aldrig typisk. Fredsförhandlingar? Ge och ta politik? Glöm det, precis som Churchill på sin tid - men vem är då krigsförbrytare? De västerländska hyenorna kräver bara hämnd på en person och land, som vanligt.

1 gillning

Är det någon som ska bestraffas, så är det dom stor nästa i USA!