Widar Nord vann banktvist

Läs hela artikeln på Nordfront: Widar Nord vann banktvist

Swedbank döms att återöppna konto • Krav på “kundkännedom” används som svepskäl för att stänga av obekväma kunder, menar advokaten.

förvånande. men det lär bli värre

En riktigt glädjande nyhet :grinning: :sweat_smile: :rofl: :joy: Det här var en rejäl käftsnyting åt bankmaffian. Vem är Swedbank att anklaga en kund för penningtvätt med motiveringen “bristande kundkännedom” när de själva har ägnat sig åt penningtvätt i miljardklassen???

Avstängningen var naturligtvis politiskt motiverad eftersom Widar Nord var en av de första som kritiskt granskade svenska myndigheters hanterande och mörkande av Estoniakatastrofen och i samband med det grundade “hatsajten” Fria Tider.

1 gillning

Mycket bra! Kan det vara ett tecken på att djävulsbarnen börjar förlora greppet om oss goyer?

Sionismens bankmaffia fick en liten behövlig knäpp på näsan. Men det är rätt mycket att göra än. De sluga bankirerna har fått härja ifred alldeles för länge. När en stat i praktiken styrs av utländska trixande bankirer finns det ingen rim och reson. Det finns bara en opposition mot landets antivita totala vanstyre och helt uppenbart korrumperade politikerelit. För mer information besök, Nordiska motståndsrörelsen:
Poddar om ideologi (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!

Är domen definitiv eller kan banken överklaga? I Hovrätterna härskar Hilda och Ruben och dessa entiteter går ju gärna i Maktens och de ännu Högres ledband