WEF: "Köttproteiner utbytta mot syntetiska räddar klimatet"

Läs hela artikeln på Nordfront: WEF: ”Köttproteiner utbytta mot syntetiska räddar klimatet”

“Tillförsel av koldioxid förstör klimatet” • Köttintag påstås generera stora utsläpp.

TRAMS och åter TRAMS klimatförändringar har skett i alla tider, bara att “gilla läget” och göra det bästa möjliga av situationerna som kommer. DET BÄSTA möjliga med förhoppning inte för bud och restriktioner. Det som verkligen behövs är stränga lagar mot nedskräpning av naturen på land och till havs. Verkligt hårda ingripanden.

3 gillningar

Sionismens vidriga bankir-sluskar kan äta sin jävla mask, insekter och konstgjorda syntet-skit bäst de vill, medans vi normala människor håller oss till riktig människoföda och inget annat.

3 gillningar

Se till att jorden blir mindre överbefolkad istället? Tänk inte bara på vad som gynnar tillväxten, där en ny person betyder en ny kund och så vidare

1 gillning

Bara att läsa innehållsdeklationerna noga i fortsättningen. Hussyrsan är ju godkänd av urusla och mer därtill kommer te x honungsbi. Vem vill äta bin?
Bill G ser sitt imperium växa som väldiga insektsfarmar gödda med bekämpningsmedel mot parasiterna. Tänk den dagen då de stackars insekterna har fått nog.

2 gillningar

Jag blir inte det minsta förvånad om de flesta normisar/sheeple kommer att köpa detta. Ty sitter man kväll efter kväll, år efter år i sitt vardagsrum framför sin elektroniske jude, så begriper man inte bättre. Då blir man programmerad att göra som man blir tillsagd. Går och tar sprutta efter sprutta och tar på sig munblöja och alla efterföljande dumheter som kommer efter det.

2 gillningar

8 miljarder människor skulle behöva svälta ihjäl. Det vore fantastiskt för miljön det. :+1::rofl:

Om 4 miljarder svälter ihjäl de kommande 2-3 åren så tackar jag inte nej till det heller.

När boken Mein Kampf skrevs på 1920-talet, dvs för ca 100 år sen, så fanns 2 miljarder människor. Det räckte väl? Nu är vi 8 miljarder. Jävla virus!

Överbefolkning och tron på en evig tillväxt är jordklotets största fiende, det kommer att bli ett race mellan befolkningsexplosion och kärnvapenexplosion, om vad som ska ta kål på mänskligheten först. Efter det visar det sig om det finns möjlighet till någon “reset”.