Von der Leyen reser ragg på WEF: "Vi ska krossa den ryska ekonomin!"

Läs hela artikeln på Nordfront: Von der Leyen reser ragg på WEF: ”Vi ska krossa den ryska ekonomin!”

Hävdar att EU redan fått den att ”förtvina” • ”Ett decennium av regression väntar dem.”

Jag håller varken på Ukraina eller Ryssland i denna konflikten, men gå och lägg dig Ursula.

EU måste upplösas annars kommer Europa att dö.

1 gillning

OT. Woke-galenskaperna fortsätter. Museum rensar ut Sven Hedin-utställning efter påstådda kopplingar till “nazismen”.

Det enda dessa sionister med sina kampanjer för att upprätthålla den liberalistiska sken-demokratin lyckas med, är väl det som de sluga sionisterna i bakgrunden vill, nämligen att skapa galopperande inflation och kaos i vita länder. Men om man tänker efter är det kanske lika bra att det blir ordentligt svåra tider för alla vita så att fler förstår att det är tillsammans, som det vita icke-judiska folket är oslagbara mot både inre och yttre fiender.

1 gillning

Detta är absolut inte ett normalt beteende av de som kallar sig bildade och intellektuella - rensa ut historiska fakta p. g. a. en åsikt. NÅGON eller NÅGOT förtryck från en makt förekommer absolut. Vilka det är kan vi läsa i MEIN KAMPF.

1 gillning

Jag skrev för längesedan att EU är som en tusenfoting! Som skjuter sig i benen hela tiden. Det stämmer forfarande.

Ursula Von der Leyen är inte bara vansinnig, hon är kriminell.

Det är en koordinerad attack mot mänskligheten, och som kvalificerat hållit på sedan fed kidnappade dollartryckpressen 1913

Och verkar hon som sprungen ur gateway fr h…ll

Ett girigt satans hycklande äckel till kärring som skott sig personligen på giftinjektionerna som hon i eget intresse beslutat om att alla i EU skall ha. Fattade inte då när det skulle röstas om EU, men sedemera så har sanningen krupit fram att hela det förbannade EU-projektet är en ultraslug judisk aktion för att i steg för steg kuva och plundra oss. Må de judehoror som låtit sig mutas in och “jobbar” där brinna i samma helvete som juden själv.