Volodomyr Zelenskyj i ny svindleriskandal

Läs hela artikeln på Nordfront: Volodomyr Zelenskyj i ny svindleriskandal

Köper billigt ryskt bränsle med amerikanskt bistånd • Minst 400 miljoner skattedollar har fyllt Zelenskyjs fickor.

Näää, vaaaa, har juden svindlat till sig ofattbara belopp, av vita människor, och samtidigt sett till att hundratusentals vita människor dött!??! Detta måste vara unikt och har aldrig hänt förr. Nu ska vi inte generalisera att de giriga kroknästa djävlarna alltid gjort detta, som det står att de skall göra i sin perversa religions skrifter, eller opolitiska sionistlitteratur, utan istället se till så det byggs nått dussin förintelsemuseer i vårt land och verkligen ta avstånd ifrån bajsbrun antisemitism!

1 gillning

Det är nog uppgjort med (((dom i JewSA)))!

Kommer lurifaxen slutligen fly till grisrahell med sina miljarder intjänade shekels?

(((Regeringen))) i Sverige, EU, NATO, USA m.fl stödjer en JUDISK svindlare och hans kumpaner.

Och tänk på alla mäktiga psykopatiska, kriminella as som finns i bakgrunden som ingen någonsin får se eller veta vilka dom är.

Är det någon som är förvånad?

Hela vitsen med kriget är att fylla fickorna på en folkgrupp som anser att dom är Gudsutvalda folk. Så att det här skulle hända borde alla kunna räkna ut.

En jude förnekar sig aldrig. De snor åt sig pengar jämnt.

1 gillning

Pelosi är en man och den andra avarten är en kvinna? Studera människans anatomi. Skelett kan inte dölja allt trots botox, implantat och massiva hormoninjektioner.

Hehe, krejket svindlensky har lyckats blåsa västukrainarna, igen. När ska folk (de 90% som fortfarande ‘litar’ på slasket) vakna och inse vad lögnmedia är för något, vem som äger skiten och vad de ställer till med, varje minut 24/7