Vitrysslands agerande hotar européerna

Läs hela artikeln på Nordfront: Vitrysslands agerande hotar européerna

Invandrarkrisen fortsätter vid vitryska gränsen • Detta är ett allvarligt hot från Vitryssland.

Just det - sluta bojkotten . Det är två irritationsmoment som gör livet svårare bl a. Miljöpartiet och bojkott i alla dess former.

1 gillning

Jag står helt och hållet på Lukasjenkos sida. Maktspelet som pågår vid Polens gräns kommer att gynna Polen på kort sikt och resten av Europa på längre sikt.

För övrigt har Lukasjenko inget ansvar att flyga några flyktingar till deras hemländer eftersom de allra flesta har kommit via Ukraina.

1 gillning

Det sioniststyrda skådespelet vid gränsen till Polen pågår än och det lär väl säkert fyllas på med tusentals fler lycksökare. Vitryssland eller Polen är inte de länder som migranterna siktat in sig på, det är som alltid de vita länder som ekonomiskt är fördelaktigast som gäller. Det är trots Polens vattenkanoner bara en tidsfråga innan många av migranterna vid Polens gräns är här i landet och berikar det vita folket.

Det enda som kan stoppa sionisternas plan att dränka de vita länderna med mörka rasfrämlingar är en medveten politisk kamp i nationalsocialistisk anda. För information om landets opposition mot den sluga liberalismens planlagda massinvandring besök - Nordiska motståndsrörelsen: Ideologi & Politik (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)

Folkgemenskap!

1 gillning

När slutade man skjuta folk som försöker korsa gränsen med våld?

När vi blev “demokratiserade” av jden.

2 gillningar

Nej och vi har inget ansvar att skicka hem dem heller så varför ska vi göra det? Skicka dem till Norge eller Danmark istället. Det löser ju verkligen problemet. Riktigt fånigt argument.

Försök tänka längre än vad näsan räcker. Börja med att ta in rubriken: Vitrysslands agerande hotar européerna

Européerna som tvingats ta emot miljontals arbetsskygga multikriminella rasfrämlingar de senaste 20 åren vilka kommer att generera ytterligare miljoner genom anhöriginvandring, hotas nu av Lukasjenkos 3000 rasfrämlingar :rofl:

Om Vitryssland skulle börja flyga hem flyktingar som koalitionen EU-NATO-USA skickar på dem, så kommer de bara att skicka ännu fler tills Vitryssland kollapsar och blir ett multikulturellt helvete som Sverige och många andra EU-länder

Är det det du vill?

Polackerna har alltid kört dubbelspel. Under andra världskriget var de med och delade upp Tjeckien samtidigt som de vägrade gå Tyskland till mötes. Idag är de emot EU:s överstatlighet (med rätta) samtidigt som de till synes står bakom EU:s mobbning av Vitryssland.

3 gillningar

Fast kommer verkligen dom flesta ifrån Ukraina? Vad jag har hört så flygs dom flesta in direkt av Lukasjenko från deras hemländer. Tycker själv att det är svårt att försvara en sån person oavsett bakgrund. Det enda som är bra i mina ögon är Vitryssland inte har massinvandring, i övrigt verkar dom inte vara mycket att hänga i grannen heller. Dom går globalisternas ärenden när dom skickar hit främlingar på det här sättet också.

Polen och Ryssland har aldrig dragit jämnt. Under WW2 delades Polen upp mellan Sovjetunionen och Tredje Riket. Efter kriget ockuperade Sovjet hela Polen och plundrade det på det mesta av landets tillgångar.

Detta kallar Putin idag för “Sovjetunionens hjältemodiga befrielse av Polen från nazismen” - något som Polen helst hade sluppit, inte minst med tanke på att Stalin hade avrättat hela den polska intelligentian och våldtagit så många polska kvinnor de bara mäktade med.

Schismen mellan Polen och dagens Ryssland har bara eskalerat och Polen valde att ansluta sig till NATO. Idag är alltså Polen utsatt från två håll: EU som vill att Polen anammar alla folkfientliga påbud och Ryssland som ser NATO-landet Polen som en fiende. Bl a har Polen med USA´s hjälp försinkat Nordstream 2 i över ett år och vägrar som EU-medlem att godkänna gasledningen, vilket lett till ytterligare förseningar.

EU har hintat att man ska kalla in NATO för att bistå i flyktingkrisen vid polskvitryska gränsen. Men NATO lär knappast ta det underdåniga servila NATO-landet Polen i örat där NATO dessutom placerat ett antal atommissiler riktade mot Moskva.

Polen har alltså förhandlingsfördel gentemot EU vad gäller böterna på 1 miljon € dagligen för att man “diskriminerar” HBTQ-personer och ersatt åldrade domare från kommunisttiden i Högsta domstolen med yngre förmågor.

2 gillningar

Kanske inte de flesta, men många. Bland den kurdiska delen av flyktingarna har man hittat vapen som är tillverkade i Ukraina. De kan omöjligt ha klivit på något vitryskt flyg med dessa i sin ägo, utan har tagit sig fram genom Ukraina på annat sätt fram till den polskvitryska gränsen.

Okej. Intressant! Att Ukraina skulle ha ett finger med i spelet också är kanske inte så är så förvånade ändå. Vi vet ju vem som styr där…

1 gillning

gött med vk.com , så man får lite mer kännedom om ryssen om det blir så att man får söka beskydd i deras skog.

i sverige har vi tydligen bara 6 miljarder eller om det var det tiodubbla.

men maffian kan vara större här.