Vitryska soldater forcerar in migranter i Polen

Läs hela artikeln på Nordfront: Vitryska soldater forcerar in migranter i Polen

En källa talar om 30 000 illegala utomeuropéer • Om främlingarna tar sig in i Polen kan de sedan ta sig vidare till andra EU-länder.

Massmigrationen som vid polska gränsen ska bara ses för vad det är, detta är inget annat än de slugas förtrupper som vid vilken invasion som helst. Polen kan inte dalta här utan det enda som gäller är tyvärr skarp handling utan någon förhandling.

1 gillning

Vitryssland borde skämmas. De är inte bättre än de liberala länderna i Västeuropa. Borde inte det här kunna ses som en sorts krigshandling ifrån Vitryssland ändå? Deras soldater tvingar in mängder med rasfrämlingar illegalt in i ett annat land där de sedan förstör.

Det finns tydligen två sorters flyktingar i dagens EU-helvete.

De goda flyktingarna är de som stiger ombord på en ordinarie business class flight i sina hemländer som Somalia, Gambia eller Syd-Sudan för att ta några exempel och landar på Arlanda där de genast tas omhand och tilldelas PUT och livstids bidragsförsörjning.

Och så finns det de som betraktas som paria och de vidrigaste parasiter bara för att de råkade ta flyget med Belarus Air sponsrat av filantropen och statschefen Lukasjenko som trots landets pressade västsanktionsekonomi gör en godhjärtad insats för att förse EU med fler kulturberikare och pensionsräddare.

1 gillning

Under kalla kriget gjorde Illuminatis kommunister (KGB, Stasi med DDRs Markus Wolf i Västtyskland) allt för att förstöra kapitalistiska länder, bl. annat med sexuell frihet (=perversitet). Idag är det densamma politiken med miljontals fiender (“flyktingar”, IS, afrikaner, muslimer) i västländer. Putin sade till Macron:“Jag skydder dig, Emmanuel.” De på så sätt undergrävda länderna är självklart mindre farliga för Ryssland och Vittrysland än intakta nationalstater. Juri Lina sade att de gamla KGB-strukturer finns det kvar i Ryssland. Frimuraren och Stasi-apparatjik Merkel har gjort sitt. Flyktingar prater bara rabarber, rabarber. De är agressiva och farliga parasiter.

2 gillningar

När Judarna satte åt Ingvar Kamprad på sjuttiotalet, så såg han till att alla judar åkte ut ur stadsförvaltningen i Polen. Jerzy Sarnecki var en av dom. Jag träffade på sådana som hade kommit från Polen och ville inte tala om vilken religon dom hade, men dom var världsmedborgare.
Nu får vi se hur dom lyckas med att stoppa ockupanterna i Polen. Utan judar i stadsförvaltningen.

1 gillning

Vitryssland/Belarus har inget att skämmas för. Det är ett smart strategiskt drag att skicka asylparasiter rakt in i EU. Judinnan och avgående rikskanslern Angela Merkel bjöd personligen in 1 500 000 asylparasiter under mottot “wir schaffen es” (vi fixar det). Lätt för henne att säga nu när hon håvar in sin mångmiljonpension och låter skatte- och ränteslavande tyskar ta hand om skiten.

Nu får det (((superhycklande EU))) bekänna färg - är det skillnad på Merkels 1,5 miljoner asylparasiter, varav 150 000 hamnade i Sverige och de få tusen som Lukasjenko skänker EU?

Den internationella rotlösa klicken som har total makt över våra vita västländer får nu smaka på sin egen medicin; biologisk krigföring mha asylparasiter.

Vi gojer i väst har fullt upp med klimatbluffen, covidbluffen och invandrarkriminaliteten, så det finns inte mycket till övers för fler pigmentglada berikare.

Hur uppstod den här konflikten egentligen?

Genom att regeringen i Belarus avstyrde ett regimskifte iscensatt av CIA och satte de köpta medlöparna där de hör hemma; i fängelse.

1 gillning

Helt riktigt. Tråkigt bara att Polen får ta smällen. Synd att inte Vitryssland har gräns direkt mot Tyskland eller det äckligt liberala Nederländerna t ex.

Jag gillar Polen av idag. Önskar att just det landet slapp de här problemen. Kanske borde de ställa upp med bussar och köra packet direkt västerut istället för att försöka stoppa skiten?

1 gillning

När man ser en stor arme’ av obeväpnade soldater från främmande land forcera gränser för att ta sig in i ett land där de inte har något att göra, utan bara statistiskt kommer förstöra. Då är det mycket lätt att dra paralleller till liknande händelser i naturen. Om somrarna i vissa städer sker invasion av aggressiva fiskmåsar. Då brukar kommuner lösa problemen med att omgående skarpt servera bly med en hög hastighet som effektivt brukar decimera antalet invaderande skadedjur. För de tillfälligtvis med beräkning obeväpnade soldater som snart ökar västländers våldsbrottsstatistik så är nog tveklöst kommuners sätt att städa upp när aggressiva djurarter angriper ett språk som är rätt så universellt…

Två fel gör inte ett rätt. De ska inte komma in i Europa i över huvud taget. Att skyffla undan problemet åt andra är enbart barnsligt och visar att de gör samma sak som förrädarna i Väst gör, spelar ingen roll om de gör det för avsky av EU, folket är det som lider mest utav det. Inte makteliten.

Det duger inte med pacifismen i längden, det handlar till slut om att enligt militär tradition försvara sitt folk och sitt lands gränser. Det har alltid funnits de som velat utöka sin makt genom att ta över andra folks länder. Dagens krigföring mot våra vita länder sker slugt och stegvis helt enligt sionismens handbok genom att använda rasfrämlingar som brickor i detta spel. Det finns alltid en gräns där tanken om godhet förbyts till dumhet och den gränsen passerades för många år sedan.

Det finns bara en sanning enligt alla militära erfarenheter från historien och det är att man aldrig får tillåta att fiender blir till en del av sitt land. Mångkultur är utan tvekan ett vapen skapat för att krossa självständiga nationer, detta ska man veta. Humanism är inte att frivilligt och underdånigt lägga sig ned på knä inför första fiende man möter och tro att man gör något gott. Sådant beteende är endast ett bevis på att man som människa totalt saknar allt som utgör grunden för existensberättigande.

1 gillning

Hej, trevligt att se dig igen.

Tyvärr går det inte att släppa in dem i landet och sätta dem i bussar för då blir de sittande med Svarte Petter.

Det gäller att se längre än vad näsan räcker.

Polen är en NATO-lakej som har upplåtit sitt territorium åt USraels atommissiler riktade mot Ryssland och Belarus. Detta skulle kunna utlösa ett krig som skulle förvandla Europa till en obeboelig radioaktiv grushög. Dom kan ha skiten, samtidigt som EU´s hyckleri i "flykting"frågan avslöjas.

Det är märkligt att det ska vara så svårt att förstå för vanligt folk att massinvandringen av otaliga manliga rasfrämlingar i vapenför ålder i praktiken handlar om en slags biologisk krigföring i storformat. Här är det inte ett moln med virus som drar in över landet och riskerar att orsaka skada hos folket. Det är något som syns, något som är känt och som tänkande människor borde förstå riskerna med. Men ändå tycks större delen av folket trots kännedom om landets tidigare militanta gruppvåldtäkter och skjutningar på öppen gata sakna tankeförmåga om hur verkligheten lätt kan förändras.

De tusentals mörka män med annan syn på kvinnors rätt och vita västliga värderingar som nu är vid gränsen vid Polen kommer med största sannolikhet att följas med en oupphörlig ström av skäggiga så kallade flyktingbarn vecka efter vecka och månad efter månad tills några i bakgrunden tycker att tiden är mogen för att helt förändra de vita västländerna till något helt annat.

Tills dessa nu obeväpnade invandrande trupper kanske får order av någon befälhavare i fjärran att beväpna sig genom att det kanske av en sionistisk ”slump” anländer ett fartyg med vapen från något fjärran land i Mellanöstern. Så är det nog inte långt till att de nya ”svenskarna” kanske säger ord som: Sverige är nu ett muslimskt land och etniska svenskar som vill leva ska svära regimen trohet. Dagens till synes sinnesslöa feministiska demokrater lär inte ha mycket makt den dagen.

1 gillning

Jag tror inte det finns något att tjäna på att få in Lukasjenkas fot soldater till EU. Jag tror han har helt rätt när han gör det för att skapa problem. Antingen löses problemet nu! Eller måste det lösas senare.

1 gillning

God morgon Armafrei,
Ja nog delar jag dina åsikter och som du tycker jag det är fasansfullt att det finns så många sinnesslöa feministiska kärringar (både män och kvinnor) som inte vågar tänka utanför flosklerna de fått inbränt i hjärnbarken. Många av dessa varelser, speciellt batikhäxorna, har också en speciell dragning till “virila män” från fjärran land. Undrar om de senare kommer att känna samma sexuella dragning till sina “baaaarn” när svärdet eller kniven skiljer huvudet från kroppen. Tyvärr har alltför många av våra vita kvinnor redan fallit offer för detta. Men inget händer hos den trögtänkta massan, man bara gäspar och går vidare. Att inte bry sig om sin familj, sitt folk och sin ras hör väl till det vidrigaste som finns.

Godhetssympatin flödar över alla i fjärran länder medan empatin för våra egna är som bortblåst. Alla skall veta att samtliga politiker sedan 1975, då grundlagen ändrades till att vi skall vara ett mångkulturellt land, är skyldiga till folkförräderi. Samtliga har blod på sina händer, blod från sina egna vilka de förrått.

De invällande horderna är ofta folk som inte kunde klara sig utan oegentligheter i sina egna
länder, vilka dessutom inte befinner sig i krig. En gammal klok tunisier (min vän Abdel) sa en gång till mig att han inte kunde begripa hur vi i Norden kunde ta emot alla dessa typer som ofta var till besvär även i hemlandet. Han tillade att det var skönt att slippa parasiterna som bara ändå ställde till elände i sitt hemland. Hans ord beskriver jag i en gammal artikelserie med utdrag från äldre dagboksanteckningar.

Avsaknad av politisk korrekthet (ur dagboken skrivet 2008) samt
Sista klassen i livets skola (ur dagboken våren 2008)

1 gillning

Den bästa och mest effektiva lösningen är att skjuta ihjäl alla rasfrämlingar (inkräktare) som försöker ta sig in i de vita folkens Europa.

1 gillning

Och står dom vid gränsen med en tom pung och en som släpar i backen, så får man ge dom budet. Inga kulor med, om du vill komma in här!

Borde det här inte ses som en krigsprovokation från Vitryssland? Isåfall ser jag inte problemet med att poland agerar betydligt aggressivare än vad dom redan gör.