Virginias kommunala skolor saluför pedofil homoporr till 12-åringar

Läs hela artikeln på Nordfront: Virginias kommunala skolor saluför pedofil homoporr till 12-åringar

Nyhetspodd: " Var kommer angreppet på barn ifrån?" • “De som försvarar materialet har sällan har tagit del av det.”

Sionismen har sin agenda. Man kan fråga sig varför det verkar som fan är lös och inte ens barn får vara skyddade från ondska som pedofili. Det står en del intressant, redan i Sions vises protokoll. Där kan man läsa om antikrist och det antikyrkliga satanistiska judefrimureriets – hemligheter. Här följer en länk till skriften för intresserade: Sions-vises-protokoll.pdf (nordfront.se)

2 gillningar

HBTQ-rörelsen har helt klart ett dilemma här, eftersom pedofili är en sexuell läggning likaväl som homosexualitet. HBTQ-maffian vill naturligtvis legalisera pedofili, men det låter sig inte göras, därför får de nöja sig med att indoktrinera barnen på olika sätt. Den judiske psykoanalytikern Sigmund Freud ansåg att homosexualitet är en mentalsjukdom som går att bota. HBTQ-maffian anser däremot att man föds homosexuell och därför har rätt att utöva sin homosexualitet helt öppet och ve den som har några synpunkter på detta.

I det här fallet går jag på judens linje; man föds inte till vare sig homo eller peddo, utan det är en tillägnad läggning. Homo- och peddopropagandan är förutom massinvandringen, klimatbluffen och covidbluffen en av den internationella klickens metoder att utrota den vita rasen.

Att bota folk från pedofili och homosexualitet har visat sig i det närmaste omöjligt, särskilt i en tid med homofestivaler och ett internet där gratisporren flödar. Ska man ha en chans att utrota bögar och pedofiler så måste naturligtvis all bög- och pedofilpropaganda riktad inte bara till barn, utan även till vuxna förbjudas.

När den första bögparaden, Pride, hölls i Ungern attackerades den av “homofober” och deltagarna misshandlades. Nyligen införde Ungern en lag som förbjuder homopropaganda riktad till barn, vilket har fått EU-kommissionen att se rött och hotat att dra in Ungerns EU-bidrag. Andra centraleuropeiska EU-länder har infört liknande åtgärder. I Polen har man tex HBTQ-fria zoner. Det är rätt väg att gå, även om åtgärderna inte är tillräckligt långtgående. Här måste vi lära oss att ta efter de afrikanska länderna som är mer radikala i sina åtgärder.

3 gillningar

I den judiska Frankfurtskolan finslipades metoderna och sjösattes på universiteten, först i USA och sen i resten av den liberala västvärlden - och där står vi nu.

1 gillning

Gomiddag Andersson,
En av de bästa kommentarerna på länge. Väldigt bra skriven, du får med allt väsentligt.

1 gillning

Enda anledningen till att hålla liv i ett peddo, är att han ska erkänna fler saker han har gjort. Min åsikt.

1 gillning

Tack ska du ha. Hoppas att allt står väl till med dig och dina nära och kära :slightly_smiling_face:

Beträffande homosexualitet finns det ett utmärkt föredrag hållet 2011 av en av den amerikanska psykiatrins mest betydelsefulla gestalter, Nicholas Cummings (1924-2020): Dr Nicholas Cummings on Reparative Therapy for Homosexuals - YouTube

Före detta bögen Milo Yiannopoulos är numera hetero och har öppnat en klinik i Florida där han erbjuder behandling för “bögar” som tror att de är homosexuella på riktigt.

Läsvärd och även humoristisk artikel - rekommenderas!