Vera Oredsson svarar Aftonbladet

Läs hela artikeln på Nordfront: Vera Oredsson svarar Aftonbladet

Kort insändare från Vera Oredsson • Bemöter hetsartikel om hur nationella hyr lokaler under “falsk flagg”.

1 gillning

Vera Oredsson, en fantastisk människa! :heart:

1 gillning

Fantastiskt, Vera!
Bra att Du säger som det är.
Kampen för vårt folk pågår dygnet runt.
Folkgemenskap!

Vera är tyvärr en av de sista kvinnor och människor som står för sin åsikt. Bara det är en numera sällan hittad dygd. Allt handlar om quick fix idag samt lögn och korruption. Låt oss hoppas att du får avnjuta många, många fler år.

Du har som alltid rätt Vera.

Ja du kära Vera,du är en fantastisk Kvinna,och som alltid har du helt Rätt.

De borde polisanmälas för hets. Så som de regelbundet har gjort till sin hobby. Och naturligtvis använder de ‘cookies’ och godkännande runt sin blaska, för att “värna människors integritet”, haha

Vera, du har rätt. Och de av dagens ungdomar som ifrågasätter den vänstermarxistiska skolans rätt att försöka hjärntvätta dem, de är de smarta. De spelar med för att kunna utbilda sig själva vid sidan om, söka sanning och ganska snabbt finna svaren på nätet hos Nordiska motståndsrörelsen och dess organ Nordfront och Nordisk radio. Vera har banat väg tillsammans med Ursula Haverbeck för att ge ungdomar tron på sin egen förmåga att vaska fram guldkornen i internets strömfåra. Ni är själva guld värda. Valhall kommer i framtiden att ha två odödliga valkyrior till i sina led. Folkgemenskap!