Vems barn?

Läs hela artikeln på Nordfront: Vems barn?

SVT säger att “Våra barn dör” • Oscar Jonsson frågar sig om det verkligen är sant.

Jag anser som polisen, att det är win win.

Oavsett ursprung eller vilken etnisk grupp de kommer ifrån är de svenska medborgare. De har ingen tillhörighet med sina gamla hemländer. De är födda här!”

Varför poängteras detta om det nu bara gäller “människor”, “våra” barn? Det är en påminnelse om att vi inte ska ifrågasätta det multirasliga samhället, inklusive de laglydiga invandrarna.

Men hursomhelst, de är ju födda i sina hemländer och det gick alldeles utmärkt att lämna dem för att ta sig hit där de inte har någon tillhörighet, så imamens antydan om att det inte går att skicka hem dem faller platt.

I övrigt undrar jag vad Arnstberg och liknande röster har för avsikt med sina samhällskommentarer. En del av deras kritik andas klar lojalitet till systemet, “klanerna hotar demokratin” och liknande. Många omfamnar instinktivt all typ av invandringskritik men missar att mycket av den handlar om att försvara den nuvarande strukturen, att de som skapat skiten “kritiserar” sitt eget verk och erkänner sitt misslyckande inför massorna för att kunna ta hela projektet vidare till nästa nivå.

Du har helt rätt i att om rasfrämlingarna kan flytta till ett fullständigt främmande land vad gäller invånare, IQ, kultur och väder så kan de också flytta tillbaka, även om de råkar vara födda här. I sina hemländer kommer de att hamna bland människor av samma ras och ett klimat som de är skapta för. Så sammantaget är det ju lättare för dem att flytta hem än att stanna i det kalla och solfattiga Sverige. Det är alltså rent nonsens att de inte kan flytta dit där de är skapta för att leva.

Vad gäller Arnstberg så är han SD, vilket naturligtvis begränsar honom i sitt tänkande och intellekt. Men trots detta handikapp har han skrivit och sagt många bra saker om politiker, zigenare och andra rasfrämlingar.

1 gillning

De är födda här!
Bara för att loppan i dina kalsonger är född där, är detta faktum ingen giltig orsak till att den inte ska avlägsnas, eller hur?

1 gillning

Oavsett ursprung eller vilken etnisk grupp de kommer ifrån är de svenska medborgare. De har ingen tillhörighet med sina gamla hemländer. De är födda här!”
Oavsett om de är födda här och har svenskt medborgarskap så ska de ut. Utan pardon. Jag har fått mer än nog av tvångskulturen. Min empati med rasfrämlingar är numera nix & noll. Orkar inte med dem längre. Filurerna som har dragit hit dem har också ett hemland i ungefär samma area som de bruna kommer ifrån. Ut med dem också. Folkförrädarna tar vi själva hand om inom sinom tid.

3 gillningar

Vems barn är det som dör frågas det om när mångkulturens brutala antivita verklighet härskar i landets förorter och i allt snabbare takt över hela landet. Dödandets verkliga offer är egentligen det vita folket som bekrigas inifrån av slug sionism och därigenom tappar framtidshopp. Det spelar ingen roll om kulor som viner i luften dödar vita eller svarta idag. Det som det hela handlar om är att sionismen dödar på ett annat och mycket slugare sätt. Det handlar om att skapa oro och att få de vita att känna att det inte spelar någon roll om ens släkte går under. De sluga vill att vita ska känna att det är fel att ens sätta vita barn till världen, när allt ser ut att gå åt helvete ändå.

Sionismens sluga är de som öppnat dörren för alla rasfrämlingar som aldrig genetiskt kommer att höra hemma i en del av världen som inte tillhör deras historia. Rasfrämlingar kan aldrig någonsin ses som annat än medborgare på papperet, en svensk vit man kan och kommer aldrig att ses som en äkta afrikan eller tillhörande någon annan för vita främmande folkgrupp. Vems barn är det som dör är en fråga som inte behöver ställas när man ser att den vita rasen förlorar mark dag för dag. Det finns bara ett svar mot ond liberalism och det är sann nationalsocialism. För mer information om oppositionen mot ett fortsatt totalt förfall besök Nordiska motståndsrörelsen:
Kategori: Politik på riksplan (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!

1 gillning

@Caesar-Aurelius En mycket bra infallsvinkel.