Veckans Memer #46

Läs hela artikeln på Nordfront: Veckans Memer #46

Ett gott skratt förlänger livet • På Nordfront skrattar vi varje lördag.

Memer, detta lite märkliga utländska ord för oss nordbor. Hur som helst vaknade upp en morgon och hade en tanke om att skriva något riktigt humanistiskt fint om denna världens utvalda och sluga grupp som man inte får tala den minsta sanning om. Minns tillbaks för länge sedan och tänker faktiskt ännu…Varför finns det inte den minsta inspiration att skriva något gott om detta sorts folkslag…

Hur skulle en svensk variant av ordet ”meme” vara?

Jag vet en sak. Dom är inne på femte giftsprutan därnere i MÖ. Gör det jobb som (((lögnaktigt))) tillskrivits vår käre AH.

När det handlar om att bli tvångsbesprutad med detta så kallade vaccin så är det ett omänskligt övergrepp som är ren ondska och sionistiskt djävulskt, skulle kunna säga andra ord som är mer i samklang med vad det handlar om. Men säger bara, om ni mår skapligt bra, säg nej till mer obeprövade experimentsprutor och var rädd om er egen hälsa. Influensa är inget nytt, det finns sedan tidigare då det medicinskt sedan tidigt nitton hundratal finns omkring två hundra kända virus. Det här känner läkare till sedan länge och tydligen blundar för. Många blundar för sin inkomst skull och glömmer bort sanningen och säljer sin eviga själ rätt billigt skulle man kunna säga. Myndigheter kan nog för folket kanske vara bra ibland, men ofta så måste den enskilda människan numera tydligen tänka lite själv.

1 gillning

Har islänningarna döpt det, de brukar vara bra på egna ord?