Veckans bild

Läs hela artikeln på Nordfront: https://nordfront.se/veckans-bild

Stående inslag på Nordfront • Varje torsdag kommer en ny bild upp.

Veckans bild är ett utmärkt initiativ, idag har många mobiler inbyggd kamera som är i en kvalitet som slår äldre kompaktkameror och enklare systemkameror med hästlängder. Men även enkla digitala foton eller till och med inskannade bilder från framkallad papperskopia i bra skick kan säkert vara intressant om motivet har en intressant historia eller nationellt sammanhang. Brukade faktiskt fota en del förr, får kanske damma av digitalkameran och gå på motivjakt. Inspirerande fotoprojekt och bilden på statyn av Engelbrekt Engelbrektsson i Örebro är en riktigt bra start.

Har sett många bra foton från motståndsrörelsen genom åren och har sett att kampanjen för ett fritt norden och vårt vita folks framtid redan är i full gång så här i en lite grådisig början av år 2022. Har sett bilder och video från Stockholms kommun där kämpar från Näste 1, visar upp en bra banderoll med texten ”Vita arbetare byggde detta land, vita arbetare kan ta tillbaka detta land” tillsammans med Nordiska motståndsrörelsens Tyrrunefanor. Budskapet är helt klockrent. Förtryckarsystemet kommer aldrig att segra över det vita folkets frihetslängtan. Bra jobbat - Fortsätt den goda kampen. Länkar till artikel och video. UPPDATERAD MED FILM – Banderollaktioner i Stockholm (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)

Folkgemenskap!

1 gillning

Mkt fin bild. Tänk om den hade varit tagen med en högupplöst Hasselblad med rätt ljussättning.

När jag såg bilden utan att ha hunnit läsa texten trodde jag det var en uppmaning till väpnat motstånd! :rofl:

Hur upplever ni den Svenska skolan? Bland alla Er, är jag nog anti-kommunist No1, eftersom min släkt föll offer under kommunismens härjningar, härjningar som Sevnska skolor aldrig tar upp. När jag väl satts i en Svensk skola i Stockholm, efter vi emigrerat från östra Finland, blev jag utsatt för hyllningar av de som torterat, våldtagit och bränt större av min släkt levande. Jag var ensam och det var en hemsk tid i den Svenska skolan, en skola som inte förmedlade kunskaper, en skola som i det grövsta kränkte de som offrat sina liv för Finland och Sveriges folk. Bortskämda elever som aldrig smakat på krig eller förtryck mumsade i sig friskt av den frihet, demokrati och välstånd som vi slogs och dog för och till på köpet mobbar mig då jag försökte skriva om vår verklighet. Ett extremt hat mot Sverige grodde i mig och det sitter kvar. Jag ser Svenskarnas korrupta betedde som ett förräderi som saknar motstycke och som jag inte kan klä i ord. Jag såg ner på Svenskarna mentala svaghet, att inte våga utan stå och vela, tar svansen mellan benen och hugger knivar i ryggen. Men nu vet jag att jag inte är den enda som knöt händerna i byxfickorna. Jag tror att många av Er gjorde det och den yngre generationen lider troligen mer eftersom de utsätts för extremt Svenskfientlig rasism, våldtäkter pga rasism och omfattande förnedringsrån och det blir bara värre. Hade Svenskarna lyssnat på oss från östra Finland och vad mitt folk upplevt av hur kommunismen utvecklas till i praktiken, värdet av frihet och vikten att vara beredd att försvara den med all kraft, hade Svenskar sluppit vad de utsätts för nu och de hemskheter de kommer att uppleva i framtiden.

Kulturmarxism/Kommunism/Woke/Postmodernism är utopi som pga sitt hat mot vetenskap, frihet, ärlighet, Nordisk kultur, tradition och värdringar släpper lös terrorideologin Islamism, det som kan krossa allt som de blivit programmerade att avsky. Historieskrivarna kommer att ge Er rätt med råge, men då är det för sent för då är Sverige redan klanstyrt kaotiskt Afrikans-Arabiskt uland med stridigheter mellan raser om de knappa resurser som finns. Sverige har marknadsförts, bla av ambassader, som ett land för alla i Afrika och Mellanöstern att bedra och plundra så mycket det går och så blir det som det blir. Det är ju inte direkt välutbildade, entreprenörer eller investerare som söker sig hit, det är de med lägst IQ, analfabeter, terrorister o kriminella, handikappade, och alla mörjiga former av parasiter som aldrig kommer att bidra – bidra till vadå? Enligt forskning så kommer de flesta som nu sitter i förorten från områden i Afrika som pekats ut att ha en viss IQ nivå och de ynglar av sig i rekordfart vilket medför att IQ nivån i landet förändras och att Svenskar i stort sett blir slavar som ska försörja stora grupper av helt främmande raser som ökar ohämmat och inte kan försörja sig själva. Det är tyvärr olagligt att presentera forskning på vilken IQ nivå de har men Ni vet vilken IQ nivå jag syftar på,

1 gillning

Det råder nog ingen tveksamhet om att kommunister har mördat mest folk i världen. Det som är lite okänt är väl att det var judar som låg bakom morden.

3 gillningar

Veckans bild på en dragspelande man i lantlig miljö är en bild som förde tankarna ut på en promenad i minnens allé’ skulle man kunna säga. Farsan gillade dragspel precis som farfar. Dragspel var en gång för inte så längesedan så stort att många av idag nog inte kan förstå det hela. När rockmusiken sedan kom blev elgitarren stor och något som dragspelsföretaget Hagström hängde på.

Det går alltid trender inom musikstilar och instrument. Norden eller här kanske lite mer specifikt Sverige, har alltid i kulturell tradition från kanske allt sedan våra vikingar varit snabba på att snappa upp nya trender och ofta förnya och förfina dessa till att rent kulturellt skapa för oss ett eget uttryck.

Man ska väl inte överdriva och påstå att det kanske är något som ligger i blodet hos den vita nordiska rasen, men som nordbo i en natur med bistra förutsättningar och långa avstånd mellan människor krävs det att den enskilde är uppfinningsrik för att överhuvudtaget kunna överleva.

Det är skillnad på folk och folk och den som förnekar att det finns svensk kultur som styrande verklighetsförnekare gör har helt klart ingen som helst relevans. Den som vill botanisera i lite svensk företagaranda och musikhistoria kan kolla in filmen om nordens dragspelstillverkare nummer ett från Älvdalen: Hagström – allt i musik - YouTube

Nog är det så här i dessa dagar av rasfrämlingars antinationella propaganda lite kul att kanske ha ett slitet och mycket älskat dragspel kvar efter farsan som precis som farfar faktiskt förstod att norden är det vita folkets hem. Hittade efter lite sökande på nätet till slut en trevlig dragspelslåt som nog inte alla har hört av Calle Jularbo som spelar låten – På Vischan: På Vischan - YouTube Tänk vad viktigt det är med bilder om vårt vackra land som berättar historien när man tänker efter.

Folkgemenskap!

Vilken vacker dikt vecka 10…!

Vacker bild på vitsippor vecka 12. Vitsipporna har verkligen våren med sig och den där underbara vårdoften och hopp om liv. Jag kan inte låta bli att tänka på Jan Danielson när jag tänker på vitsippor. Han pratade sig så lyrisk om denna underbara blomma, som så många tar för given. De bästa tas för tidigt, vilken otrolig kärlek han hade för naturen. Ett föredöme för oss alla.

Mycket fin veckans bild (15) på en ståtlig svan flygandes majestätiskt bland molnen där uppe vid Norrbottens älvar alltså. Kommer ihåg att det var en av morsans favoritfåglar. Man kan ju se dessa fåglar över hela landet. Det är dock ofta endast något par som valt att slå sig ned och förgylla utsikten vid kanske någon stadspark i Dalarna eller så. Det är så mycket galenskap i världen nuförtiden. Det är tur att åtminstone naturen sköter sig som den ska.

Veckans bild, 17 av en majbrasa så här tiden innan den sista april anländer. Minns som liten grabb vad spännande det var när det gick mot den tid då det var dags för sång om att vintern hade rasat ut och toner och sång om Sköna Maj. Morsan hade humor och brukade säga, att den tjejen hon måste nog verkligen varit skön, då en hel manskör står och sjunger om henne. Det var ofta rätt kallt förr och inte sällan att en hel del snö kvar beroende på var i kanske Dalarna man firade denna vårfest.

Det som var mest kul för en grabb då, vara alla fyrverkerier i världens alla färger man kunde se på himlen när fyrverkeriet hade satt igång. På den tiden bodde det mest etniska svenskar här i landet. En afrikan var nästan en mindre sensation att se om ens någon på landet hade gjort det. Det hade inte vallfärdat miljoner rasfrämlingar hit som fått nog av pangande i något onödigt krig lågt bort i världen som få visste namnet på. Kommer ihåg att farsan brukade köpa lite fyrverkerier, smällare och raketer som var höjdpunkt på det hela. Visst var det kul och rätt praktiskt att värma sig vid majbrasan då det ofta kunde vara lite småkyligt för några årtionden sedan.

Morsan var inte så road av pangande och tjutande raketer runt öronen. Men som liten grabb var det rena festen att få fyra av raketer, visserligen under överinseende av farsan, som själv brände av en del gräshoppor, häxpipor och något som hette kanon-skott som small så att man trodde att kriget kommit till byn om man inte vetat att det var fyrverkerier. Det var tider det - idag är det oftast eldningsförbud och smällare och raketer är förbjudna för annars används de väl som vapen av sådana nyanlända som inte har förstått att läsa bruksanvisningen på fyrverkeripjäsens paket.

Hur som helst veckans bild nr 17, är en inspirerande bild för oss som var med när Sverige ännu var svenskarnas land. Det är ingen mening att deppa för att landet tycks ockuperat av främlingar, vilket det inte var så tydligt förr. Men tänk positivt, för tillsammans kommer vi att styra över landet igen. Det handlar inte om en tveksam förhoppning, det är bara fråga om att stödja det parti som stakat ut en helt ny väg för en helt ny tid för alla oss vita nordbor. Stöd – Nordiska motståndsrörelsen:
Kategori: Politik på riksplan (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!

Veckans bild 18.
Blixtdemonstrationen i Lysekil den 30 april 2022 är sådant som ger hopp även i tider av djupaste mörker och ondskefullaste sionistiska förtryck som råder i detta land. Det vita nordiska folket låter sig inte trampas på längre. Här följer en länk till en fin artikel, bilder och film från den mycket lyckade aktionen. Motståndet mot vanstyret i landet växer dag för dag. Film från blixtdemonstrationen i Lysekil (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se) Det finns som allt fler svenskar förstår endast ett verkligt politiskt alternativ. Stöd – Nordiska motståndsrörelsen: Ideologi & Politik (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)

Folkgemenskap!

Veckans bild nr 25.
Trevlig bild med lite av sommarkänslan.
Glad midsommar på er allihopa!
Folkgemenskap!

Olyckligt med nästeschefen och huggormen. Dom brukar oftast försöka hålla sig undan människor mest. Dessa vackra djur. Dom är inte dom monster som många tror. Man ska respektera dom dock.

Apropå veckans bild på en huggorm, så får det mig att tänka på den gången när jag var liten och hade ett nära möte med en huggorm en sommar. Jag brukade hoppa mellan stenarna längs ån uppe vid sommarstugan, och den här dagen var det varmt och gassande sol. Jag minns jag hoppade till en stor sten mitt i ån och när jag tittade bredvid mig låg där en stor huggorm och vilade i solen. Som tur var för mig var den nog mer rädd för mig än vad jag var för den. Den ringlade snabbt iväg i vattnet i ån…

När jag var liten fanns det få faror. Det är med sorg jag tänker tillbaka på hur de vuxna fick oss barn att vara så pass rädd för huggormen, som ett jättemonster, som bara låg på lur för att bita oss. Självklart skall man ha respekt för huggormar, men de vill en inget illa om man inte skulle trampa på dem eller inkräkta på deras. Jag minns hur huggormarna blev dödade omedelbart om de skulle visa sig när man var på väg till badstranden t.ex. Jag hör om det än idag. Ormar är ju fredade djur. Det är hemskt hur människan beter sig mot något som inte är ett hot, något som bara gör gott i naturen.

En sommar för flera år sedan var det ett riktigt huggormsår här i Gästrikland. Jag minns jag såg många den sommaren, det var väldigt ovanligt. Nu var det länge sedan jag såg en huggorm. Det är verkligen underbara djur och så otroligt att de klarar vintern i dvala.

[Forwarded from Anders Jonsson]
Dom som känner mig vet att jag älskar The Beatles. Dom är 4 fantastiska personligheter, men om jag måste rangordna dem så är Paul den främste, tätt tätt följd av John, och med den geniale George på 3:e plats. Ringo är en jätttebra trummis och en charmig kille som passade perfekt i bandet. Paul och John har tillsammans gjort en del av rockhistoriens mest kända och älskade låtar. Sedan gjorde dom också låtar var för sig även under Beatles tiden. Men den låt jag vill presentera nu är en ganska okänd låt för att vara av Paul. . Den här låten är från Pauls soloplatta “Press to play” från 1986. Den heter “Only love remains”. Jag tror på budskapet i den här sången: Jag tror på att i slutändan så är det bara kärleken som räknas och som består. När livets bok ska sammanfattas så är det det som gäller. Det finns som bärande tema i alla religioner och många människor kan förstå och känna att det ligger något i detta. Just den här sången har jag en särskild relation till då jag själv tycker om den mycket, men när jag ville spela den för en kvinna jag levde tillsammans med under en tid fick jag ett oväntat svar: Hon sade: Jag står inte ut med att höra sådana där kärleksfulla låtar. Jag mår dåligt av det. Hon tyckte att det var jobbigt att bli berörd i sitt innersta av frågan om vad kärlek egentligen betyder? Only Love Remains (1993 Digital Remaster) - YouTube

Veckans bild som föreställer en kolmila, fick en att minnas att man som grabb i mellanstadiet var på skolresa i Dalarna och då bland annat besökte Korså Bruk, där det faktiskt fanns en kolmila igång. Så en sådan har man sett i verkligheten. Det var visst mycket jobb att hålla en mila under kontroll så att inte alltihop bara brann upp liksom. Detta är ett hantverk som i framtiden nog är rätt viktigt att vårt vita folk inte bara glömmer bort så att säga. För en dag kanske ström till värme och annat inte längre finns tillgänglig ens oavsett hur mycket pengar man slantar upp till sluga skojare.

Kom förresten att tänka på en låt eller dikt av författaren Dan Andersson. Dikten heter, Jag väntar vid min mila. Den ingick visst i en dikt och novellsamling med namnet: Kolvaktarens visor som gavs ut 1915, och som senare blev tonsatt av Gunnar Turesson och har spelats in på skiva av bland andra Hootenanny Singers. Här kommer en länk till inspelningen ifråga: Jag väntar vid min mila - YouTube Fortsätt det goda jobbet med att visa upp bilder av vårt folks kultur och historia.

Folkgemenskap!

Tittade nyss in för att se veckans bild (V.39) som var tidig dag i landskap av höstmotiv. Kampen för frihet här i Norden är så självklar att det för oss vita inte ens krävs några fanor eller sånt som man nästan i ens sinne ibland ändå ser fladdra förbi i sekunder - utan att väl någon annan tänker på sånt där. Bara en enkel bild där en broder av kampens glöd visar hur enkel och sann nationella tacksamheten gentemot fäders vackra fosterjord är. Tankar om höga nord som många har utan att snacka ens så mycket som något alls. Här en trevlig låt av en svensk musikgrupp: Hell dig, du höga Nord (Lägerelds versionen) - YouTube Kämpa på nordbor, fast det kanske blåser hårt. Ha det bra vänner.
Folkgemenskap!