Varför saboterades Nord Stream?

Läs hela artikeln på Nordfront: Varför saboterades Nord Stream?

Nord Stream saboterades för att sätta ett definitivt stopp för europeisk import av rysk gas • Simon Holmqvist skriver om sabotaget i Östersjön.

Det är förmodligen Osama Bin Laden som ligger bakom :lying_face:

1 gillning

Jag tror de kommer skylla det på Putin som gjort en false flag för att kunna skylla det på Ukraina och väst. MI6 har ju varit i Östersjön förr (Estonia). Men det kan ju också vara CIA eller Mossad.

1 gillning

Ja varför inte. Han var ju redan död för 21 år sedan så han kan säkert bedriva mer terror från den andra sidan.

Inga tvivel om att USA är bindgalna. Se vilket enda land som använt sig av kärnvapen i en konflikt historiskt. Say no more… Det är en intressant och spännande shitshow hur som haver.

Det händer mycket i världen just nu.

Kan det hela ha något med Sionismens strävan att göra…

Här ett citat ur skriften Sions vises protokoll:

”Låt oss fästa vår uppmärksamhet vid våra planer, inte så mycket vid det goda och moraliska, som vid det nödvändiga och nyttiga. Framför oss ligger en strategiskt utstakad plan, från vilken vi i intet fall bör avlägsna oss, utan att riskera tillintetgöra många seklers arbete.”

Här en länk till skriften för den som ännu inte läst detta klassiska verk: Sions-vises-protokoll.pdf (nordfront.se)

Folkgemenskap!

Jag är tämligen övertygad över att det är JUSA som ligger bakom med beslut, vem som gjort det kan vara svårare att veta.

Förklaringen kanske är så enkel som att det handlar om en större meteoritsvärm som hamnat i havet och skadat gasledningarna, alternativt men mindre troligt att det är våra Ufo-vänner där uppe som försöker initiera ett världskrig för att sedan lättare kunna kolonisera planeten,

Eller kan man göra som SVT! Skylla på Putin och påstå att han skadar sin egen egendom!

Med Bidens uttalande om Nord Stream relativt nyligen, och Baltops 22 m fl övningar i färskt minne, så är det ganska uppenbart vilka som ligger bakom attackerna.

Frågan är om de vill spä på energikrisen, eller om det handlar om att försvåra fysisk förflyttning i Östersjön. Eller varför inte båda med extra okänd krydda? Det enda jag vet med 100% säkerhet är att civilbefolkningen i alla berörda länder är de som tvingas ta de största smällarna av effekten som kommer från det här. Makthavare slipper alltid undan de svårigheter de ställer till med.