Varför jag kan ha svårt att försvara nationalsocialismen

Det är för att den hade endast makt 1933-1945 i Tyskland, å nu har det gått snart 80 år sen 1945. Jag menar om nationalsocialismen skulle plötsligt växa så snabbt i nuläget, tror jag att det skulle bli stora problem några år senare.

Precis som vid 2:a världskrigets slut så skulle nog alla börja skylla på varandra och så där.

Den moderna nordiska nationalsocialismen har kommit bra mycket längre än vad många kanske förstår eller tror. När det gäller anpassning för vårt nordiska, och här i vårt land det svenska vita folket finns det mycket som inte de mer politiskt fåkunniga har fattat. Men man kan enkelt säga som så att det numera i varje nordiskt land idag finns en unik förståelse för respektive lands behov för framtiden. Tillsammans i kärlek för vårt folk är vi det vita nordiska folket numera inte bara en ideologisk kopia av gårdagens nationella tanke, utan vi har förstått att se den större helheten. Därav så behövs inte längre några stora manifestationer som en del tar för svaghet inom rörelsen. Nog finns det olika tankar om mått och steg att ta i försvaret av vårt folk, vilket bara väl understryker livskraftighet i kampen, ty ett folk kan inte alltid i alla väder sjunga samma sånger, och det behövs inte heller, bara hjärtat slår för det vita folk man tillhör.

Ok! Men borde man vara ödmjuk inför att det är ca 80 år sen som nationalsocialismen sist hade makt i världen?

Alltså nat.socialismen så som vi känner den.

Det här ämnet handlar uppenbarligen om tveksamhet till den moderna nordiska nationalsocialism som representeras av Nordiska motståndsrörelsen. För att kunna försvara och kämpa för en politik eller ideologi måste man veta vad den handlar om. Nationalsocialism av idag handlar för oss vita nordbor om vad som är bäst för vårt eget vita folk som kollektiv. På vilket sätt är det då svårt att försvara den moderna nordiska nationalsocialismen om man nu inte gillar dagens nedbrytande liberala flum-demokrati kan man faktiskt undra. För de nytillkomna läsare som vill veta vad nationalsocialism av idag handlar om kan läsa mer här: Vad är nationalsocialism? (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!

På vilket sätt är det då svårt att försvara den moderna nordiska nationalsocialismen om man nu inte gillar dagens nedbrytande liberala flum-demokrati kan man faktiskt undra.

Det kanske beror på att vissa vill ha en bredare ideologi än så, och inte vill fastna i ett särskilt fack

Vad menas med bredare ideologi? Borde partiprogrammet - Vår väg ha någon till punkt som kanske förbisetts? Skriv gärna dina synpunkter och berätta vad som eventuellt fattas…

Det är bara en känsla jag har