Vänstervilden Amineh Kakabaveh räddade Morgan Johansson!

Läs hela artikeln på Nordfront: Vänstervilden Amineh Kakabaveh räddade Morgan Johansson!

Inrikesministern klarade sig med en rösts marginal • Ebba Bush säger att riksdagen tagits som gisslan av vänstervilden.

Det spelar väl egentligen ingen roll vilket namn en skojare i en folkfientlig regering har. Det enda sättet att helt förändra skadlig politik i grunden är att det sovande folket vaknar och röstar för en helt ny politik för en ny tid. Det enda som idag kan rädda Sverige är att alla etniska svenskar nu inser att det är den moderna nordiska nationalsocialismen som är vägen mot en ljusare framtid. Stöd - Nordiska motståndsrörelsen: Kategori: Politik på riksplan (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!

Det betyder nog att det inte blir något HATO för Sverige.

1 gillning

Innan omröstningen rapporterade Expressen att representanter för Socialdemokraterna hade kontaktat ”viktiga kurder” som i sin tur utövat påtryckningar mot Kakabaveh för att stoppa henne från att avsätta Johansson och skapa en regeringskris i Sverige.

Typexempel på hur små grupper med stark ingruppspreferens kan spela ut demokratier mot sig själva. Kurderna är ju dock inte dom dribblat bort sveriges demokrati, det har en annan grupp ansvaret för.

1 gillning

Nu blir nog chefen i Davos arg på Maggan. Vi får väl se hur detta utvecklar sig framöver. De skulle nog ha behållt Steffe.

1 gillning