Vänsterpartiet ställer krav för att släppa fram Andersson

Läs hela artikeln på Nordfront: Vänsterpartiet ställer krav för att släppa fram Andersson

Vill ha förhandlingar - Andersson bjuder till “samtal” • Vill ha överenskommelser kring pensioner, sjukförsäkring och arbetsrätt.

Jag hoppas på att Nooshi Dadgostar har sådan krav att dom aldrig kommer till makten.

Skrämmande är att bland de 8 partierna så leds 3 av rasfrämlingar. Dadgostar, Sabuni och judinnan Busch. Om 10 månader kan vi ha ytterligare en rasfrämmande partiledare om Nyans kommer in.

2 gillningar

Hugget som stucket med tanke på att alla 8 partierna går i jdens ledband.

1 gillning

Som jag framhäver att Socialdemokraterna har i alla falll röstat fram någön som kan hålla tal. Missförstår mig rätt - INTE VAD hon säger - men HUR hon säger det. (Som f, d. partiledare är jag lite avundsjuk i detta hänseende.) Pensionerna - undrar om V menar grundpensionerna på 5.700 som skall höjas eller som vanligt de som redan har över 10 000 i månaden . Som parasiterna får 13 000 !! Vad som behövs är egentligen efter privatiseringen dessa oförskämda höjningar av nödvändigheternas livskvaliteter som bostäder, el, och sjukvård. Ett reglerad tak är nödvändig. Allt skall gå till vinst in tressen på kapitalister , UTAN folkgemenskapstanke. En regering med social patos skulle ha observerat utvecklingen för länge sedan. Bara uttallandet nä et börjar under 70 talet: när järvägem skulle avvecklas från staten : Folkets Järnväg - glöm det. Sjukvården: Födande mödrar skall inte uppta några sjuksängar. Elen: Andra länder har mycket högre avgifter ån vi, så vi kan gott höja priserna… Utan tanke på VÅRA klimatförhållanden. Carl Bildt: Vi har de högsta bostads subventionerna - det skall vi ändra på. INGA PROTESTER. - Men höjningar av bidrag till de misskötta länderna - är både kapitalisterna i M och liberalerna L och vänstern med på - medan Mp är ännu hetare på noterna och vill gråtfärdig förstöra vårt folk med rasblandning ännu mer. , En Nationell Socialism MED hänsyn till våra SKÖTSAMMA vita medborgare skulle vara modellen - är det nu så farligt Säpo. poliser, myndigheter att förespråka DETTA?? .Uteslutningspartiet . . . . SD Då? Där kan vi bara sjunga med kring den kommande julgranen: En slank Jimmy dit, en slank han hit - ända ner i svikande diket.

1 gillning

Än slank Jimmy dit, än slank han hit - ända ner i kosher diket. (där han alltid befunnit sig).

1 gillning