Vänstern och coronarepressionen: Partiet Mod lanseras

Läs hela artikeln på Nordfront: https://nordfront.se/vanstern-och-coronarepressionen-partiet-mod

Var dåligt gehör inom Vänsterpartiet • ”Behöver inte förhålla sig till andra frågor.”

Många har insett att samhället har blivit allvarligt sjukt. Landet har sedan länge varit drabbat av en galopperande massinvandring. Till det läggs nu skenande bensinpriser delvis på grund av korkade politiska beslut. Dessutom har samtliga etablerade partier enligt många medverkat till sinnessjuk samhällsfarlig vaccin-hysteri på grund av en influensa. Inte bara det, elpriserna har på politisk grund blivit så livsfarligt höga att delar av basindustrin kan komma att slås ut. Demokratin har visat sig helt bristfällig då det i praktiken är diktaturens sluga bankvälde som råder. För dig som vill veta mer om alternativet till dagens totala politiska vanstyre, besök – Nordiska motståndsrörelsen:
Kategori: Politik på riksplan (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!

2 gillningar

Intressant i sammanhanget är att SD, som många dumsvenskar ser som en nationell rörelse och räddningen för det svenska folket, är det parti som hårdast driver vaccinationstvång och vaccinpass.

Andra frågor där SD visar sitt (((fula tryne))) är krav på NATO-medlemskap och total lojalitet med den judiska apartheidstaten Israel, så att vi får en stadig “hållbar” flyktingström av miljoner rasfrämlingar in i EU från Israels närområde.

Sen tror fårskallarna i SD att den akuta elbristen som råder i Sverige och stora delar av Europa kan lösas med en storskalig satsning på kärnkraft. Det finns ingen lönsamhet i dagens kärnkraftverk och ingen privat aktör kommer att satsa många miljarder på något som förhoppningsvis kan vara leveransklart om 15-20 år.

Vi det laget har Kina troligen byggt sin första fungerande fusionsreaktor och all traditionell fissionskraft (dagens atomreaktorer) kommer att vara stendöd.