Vad vill användarna ha för kategorier på forumet?

Jag skulle vilja ha en kategori för viktiga länkar till andra intressanta websidor.
Jag skulle också vilja ha en kategori för historiska personer samt att varje person får en egen flik, så att de inte blandas ihop om ni förstår.

En kategori där folk kan dra nytta hur man bemöter olika floskler från meningsmotståndare.
där man får tips hur man ska kontra på olika påståenden osv.

2 gillningar

ja, jättebra förslag
kommer ihåg e gammal video (var det från motståndsrörelsen eller motpol?) med söderman som gick igenom flera argument och hur man nedmonterade dom

väldigt användbart

En kategori kallad: Andligt. Det kan nog vara något för alla existentiellt intresserade.
Nationella är nära naturen och är ofta andligt intresserade, så föreslår därför kategorin ifråga. Här i norden var vikingars tro på Oden speciell, det fanns tempel med pelare som var resta som hyllning till Oden och även fler nordiska gudar. Asatro i norden blev bannlyst av inkräktare som krossade templen och sa till nordiska förfäder att tillbedjan till Oden och sånt var något förbjudet och hedniskt. Kristendom, Judendom. Islam, Hinduism, listan kan bli lång då frågan är att ta på allra största allvar. För många är intresserade av det andliga i en eller annan form och som det är sagt så blir väl alla saliga på sin egen tro, vilket för övrigt visst inte är något som står i bibeln. Det blev i norden som så att en statlig kyrka efter bibliska ord om Gud och Jesus skapades. Samtidigt visar runstenar att vikingarna nog inte frivilligt gav upp sina förfäders traditionella tro. Vilken religion har sedan visat sig vara praktiskt värd att följa. Kristendomens Jesus som mördades genom judisk slughet är kanske den som i landet fått visa vägen genom att bli en märklig symbol. Men att vända andra kinden till och som det har blivit att betyda, att få ännu mera stryk är inte det som fungerar för någon äkta vit nordbo. För ett självförsvar är något naturligt och helt självklart. Religion har genom tiderna ofta varit anledning till många krig. Är då kanske ateismen rätt? Till och med Adolf Hitler tog upp vikten om det andliga tänkandet i boken Mein Kampf. Många existentiella frågor om det religiösa och andliga kan ställas inom detta speciella område som nog berör nordbor i många olika skeden av livet. Finns det en Gud? Har man en själ och sånt där… Här borde det finna möjlighet att med andra under ordnade former diskutera det andliga utan att drabbas av experters ofta inlärda helt självgoda religiösa pekpinnar. Man kan få vädra ämnet, men ingen bör försöka pracka på någon en tro genom ett drygt religiöst svammel. Nationalsocialismen är öppen för en personlig religionsfrihet så länge den egna tron är i samklang med nationell social världsåskådning. Människors inre personliga andliga tankar och övertygelse kan ibland vara en styrka för den enskilde i kampen för sitt nordiska folk. Därför så föreslås alltså följande kategori: Andligt

Väldigt många bra idéer där.

Jag är också intresserad nationalsocialismens historia, om dess profiler, i synnerhet i Norden.

1 gillning

host

1 gillning

Kan bara instämma, han var en legendar.

1 gillning

Det första låter mer som att det passar som en egen tråd där folk kan posta tips till intressanta hemsidor.

Det andra förstår jag inte riktigt hur det skulle fungera rent tekniskt. Du kan ha kategorier och trådar. Vad menas med “en egen flik”?

1 gillning

Ehh, ja, när jag ser det framför mej så tänker jag att där är en kategori, låt oss säga att den heter “historiska personligheter”, sen när man klickat in där så är där en lista på personer som kan vara av intresse för oss, typ Drumont, Codreanu, Dirlewanger osv. När man väl klickat in på en person så kan man ha diskussioner om den sagda personen.

Nu kan jag ingenting om dataprogrammering så jag vet ju inte om det är något som är möjligt att genomföra det här forument men förhoppningsvis så kanske du förstår lite av vad jag menade.

Kategori förslag: Ideologi

Samtliga ideologier, alltså inte bara Nationalsocialismen utan även Marxismen, Liberalismen, Kapitalismen och Liberterianismen etc. En kategori där nationella men även utomstående nyfikna läsare kan skapa sig en egen uppfattning om alla de olika ideologierna ur ett oberoende perspektiv. Olika boktips med mera.

1 gillning

Kategoriförslag: Biologi

Dvs uppdateringar om vart den icke-zioniststyrda rasbiologiska forskningen befinner sig idag. Men också betydligt mindre kontroversiella biologiämnen så som odling och kost. Vad som är bra och framför allt vad som inte är bra att stoppa i sig. Boktips, där också.

Man kan diskutera ideologi och böcker i kategorin Fri diskussion / Övrigt. Blir det många sådana diskussioner där kan de flyttas över till en egen kategori.

1 gillning

Det hade teoretiskt gått att göra det men det hade ju blivit en stor lista med tomma trådar tills någon kommenterade varje person. Bättre bara att man startar enstaka trådar om historiska personer man vill diskutera.

Hur blir man pålitlig då? :wink:

Heta memes, lika heta som ugnarna på Auschwitz.

jag läser massor med manga på Japanska. Jag tror att du ska försöka sätta dig in i vad de handlar om.

bra ide :slight_smile:
mina tillägg:
Marskalken av finland Mannerheim
Kyle Rittenhouse som med risk för sitt liv ensam försvarade sin byggt mot vänsterterroister.

Föslag ämne : Globalism mål förgöra nationer

Önskade kategorier kan vara mycket. Kanske husdjur om det nu inte finns som kategori - Små djur i bur, som man egentligen inte ska ha, för det kan inte vara så kul för djur att sitta i bur. Det vet man som människa sittandes alltför ofta i lägenhet. Tänker på när man var grabb och hade en liten Gerbil, som det väl heter på latin (ökenråtta) som på den tiden kostade bra mycket mindre inköp än buren men tänk så mycket glädje den lilla krabaten gav, tack för din tid, blir nästan religiös när man tänker på det…