Vad säger Zemmour om fransmännen?

Läs hela artikeln på Nordfront: https://nordfront.se/vad-sager-zemmour-om-fransmannen

Juden Zemmour kandiderar mot massinvandringen • Vad säger det om fransmännen?

Det finns ord som synes eviga.

Här följer dagens citat av författaren Adolf Hitler:

”Judens herravälde i staten synes redan så pass säkerställt, att han nu åter inte bara vågar kalla sig jude utan också hänsynslöst ger fritt lopp åt sina yttersta nationella och politiska tankegångar. En del av hans ras bekänner sig redan helt öppet som ett främmande folk; men detta är åter lögn. Ty medan zionismen försöker inbilla den övriga världen, att judens nationella självkänsla skulle vara tillfredsställd i och med upprättandet av en stat i Palestina, dra judarna ånyo de dumma gojim på det slugaste sätt vid näsan. De ha inte en tanke på att bygga upp en judisk stat i Palestina för att bosätta sig där; de önska endast att för sitt internationella världsbedrägeri ha en autonom organisationscentral, som är undandragen andra staters ingrepp: en tillflyktsort för överbevisade uslingar och en högskola för blivande skojare. Men det är ett tecken inte bara på deras stigande tillförsikt, utan också på deras känsla av säkerhet, att en del av dem fräckt och öppet dokumenterar sig som judisk ras, medan en annan del ännu är förljugen nog att agera tyskar, fransmän eller engelsmän.”

(Mein Kampf)

3 gillningar

Jews, jews,
Everywhere jews;
Watch the news,
See the jews;
Take a rest and snooze,
See the jews;
Try to win but lose,
It’s the jews;
Do not confuse,
You see jews;
The game’s a ruse,
It’s the jews;
When you get the blues,
It’s the jews;
Let your Volk be your muse,
Never let the jews;
Set the course true,
Against the jew;
We’re the chosen few,
Never the jew;
Be proud and true,
Reject the jew;
Time to light the fuse,
When you see the jews.

1 gillning

Rotschild brukade hålla sig strax under makten. Nu har väl Polen judisk president och Marcon är Rotschild grabb. Så varför skulle vi inte få en jude som president i Frankrike? Nu skäms dom inte ett dugg, för att visa sin makt!

1 gillning

Den här arabiske juden är långt ifrån den förste judiske presidenten, ifall han skulle “vinna” det riggade valet. Den kriminelle juden Nicolas Zarkozy, som i år dömdes till 3 års fängelse för att ha mutat en domare, är den senaste juden som innehaft presidentposten i Frankrike.

1 gillning

Samtidigt, vad har vi och alla andra för eget ansvar?

Är det judens fel att nästan alla svenskar är söndertatuerade fyllon? :wink:

1 gillning