Vad i hela fridens tider menar Putin?

Läs hela artikeln på Nordfront: Vad i hela fridens tider menar Putin?

Vad menar egentligen Putin med allt snack om “nazister” och “denazifiering” av Ukraina? • Simon Holmqvist ger sig på att försöka tolka och förklara den ryske presidentens förvirrande retorik.

1 gillning

De patetiska nickedockorna kallar allt och alla “nazister”. Det är en gemensam nämnare för de utsålda asen. Putte och ringmasken som styr Ukraina är lika vedervärdiga. Fy fan.

VIKTIGT!

Skickade nyligen denna artikel till en bekant på Facebook. Meddelandet har raderats av Facebook: “Meddelandet är inte tillgängligt”.

Putin har hotat Sverige i dag. Då tycker jag att vi ska skicka Artur, shiraff, archer, Excalibur,bonus, stridsfordon 90, AT4, Bofors allmålskanon 57mm mk III, robot 70 och Bill II till Ukraina. Dom kan göra mycket nytta.

Den bästa Putin-analys jag läst någonsin. I all denna soppa försöker Rysslands fiender hitta något tuggbart och sen skicka det vidare till demokratiska NPC-väljare när det är urtuggat och dags för det återkommande skenvalet var fjärde år.

Antar att pedofiloffret Macron sitter säker i famnen på sina (((förövare))) inför det stundande presidentvalet.

1 gillning

Nsdap, Nationalsocialismen, har inget med ngt öht att göra än att skydda Nationalstaten. Den som plockar bort vad jag säger är emot det AH sade, trust me. Antingen gör vi det fullt ut, eller så håller vi käften men fortsätter bråka hitanoditan. Det blir ingen ordning förrän pedopacket fått sig på fetkäften, sedan kan vi börja snacka. För två dagar sedan visade det det sig att det var ett sossepedofuckäckel som blottlägger, vad händer. Ingenting mer än 'att det snart är väl. Fuck them, de snarast arresteras…

Nationalsocialistika symboler bland några ukrainare utnyttjar Rysslands ledning flittigt för krigsmotivering! Symboler skulle inte visas, men kanske för sent. Det är möjligt att de är på rysk sida. De vill splittra Ukraina och decimera ukrainare i krig. Juden Selenski påstår att “nazister” utpressar honom. Han skulle inte arresteras. Jag vet inte vad som är sant.

(((Putte))) är en judeslav deluxe

Det är en komplicerad värld vi lever i. Kan Rysslands Putin få EU att gå under och Ungerns Orbán få NATO att gå samma väg så ska vi vara tacksamma.

EU har aldrig varit utsatt för så hård press som i dessa tider. Å ena sidan ska EU stötta Polen i deras rysshat och strävan att rada upp atommissiler riktade mot Moskva och å andra sidan bestraffa dem för deras vägran att byta ut sin befolkning mot kriminella u-landsparasiter.

NATO- landet Ungern står på samma sida som Ryssland i Ukrainakonflikten, eftersom det finns en ungersk minoritet i Ukraina som utsätts för samma folkmord som Ukrainas ryska minoritet och har framgångsrikt blockerat Ukraina från ett hägrande NATO-medlemskap och Ungern bestraffas också av EU för att de vägrar byta ut sin ungerska befolkning mot “samhällsbyggare” från MENA-länder.

Samtidigt växer “högerpopulismen” och “nationalismen” i de flesta EU-länder. Rätt vad det är glider allt ur händerna på EU´s verkliga makthavare Soros och Schwab.

1 gillning

När? Hur? Kan du dela en länk?

Ja. Utmärkt förklaring till det som sägs från ryskt håll. Tack till författaren för den här texten.

Lite förvånad har jag blivit de senaste dagarna över hur vissa av Nordfronts kommentatorer inte tycks ha åtminstone lite koll på historien och känner till bakgrunden. Dvs Sovjetunionen, det stora fosterländska kriget samt den fascistiska fienden. Nu hoppas jag den här texten rätar ut alla frågetecken. :wink:

Ja! Allt handlar inte bara om kroknäsor. Det är lite mer invecklat än så. Ska vi komma någonstans så måste vi vara utbildade. Du fattar vad jag menar.

2 gillningar

Säga vad man vill om Rysslands President, Vladimir Putin, men en världsledare av rang framstår han ändå som i ljuset av sina politiska medtävlare på världsarenan. USA:s ledare och övriga här i väst av de slugas installerade sådana har väl egentligen ingenting att komma med när det gäller övertygande ledarskap så att säga. NATO trodde säkert att de skulle kunna utvidga sig ända in på röda torget, men det finns så klart gränser som gör att det till slut för en president krävs åtgärder för att inte tappa ansiktet liksom.

Putinismen, detta nya epitet här, det gillar han säkert om han läser en översättning av artikeln, det är nog lite smickrande att få en egen ”ism” som eftermäle i framtiden. Det att han svänger sig med ord som ”nazism” och ”de-nazifiering” i retoriken är nog mest att som andra politiker ofta gör ett försök att förflytta ljuset från aktuella händelser och som här då, kriget i Ukraina som nog inte kommer att bli så värst långdraget rent militärtekniskt. Men för oss här i landet är väl kanske inte fullständig anslutning till NATO långt borta kan man tänka.

2 gillningar

Vet inte vad du vill runt peddo nhaatjo/uUseless sk ‘militärbaser’ där det handlar om drog- mänmisko/childtrafficking. Fattar du inte vad Putin/Lavrov fightas mot, , då fattar du nada. Mina handskar är kastade för ett bra tag sedan, o jag vet vad streetfight är, trust me men jag vill inte slåss, jag vill skydda-våra minsta, samhällsbärarna. Är det ngn som vill ngt annat, ne tror inte det

Obehagligt är det. Men faran blir större om Sverige går med i NATO. Inbillar sig ge trygghet. En babblande diplomatelit. Låter det glada bombälskande riket USA få sin vilja och förstör nationernas självbestämmanderätt och moral. Varför reta Ryssland, helt onödig. INGET NATO - och vi har chansen att undvika katastrofer som länderna Libyen, Irak och nu Ukraina får uppleva. Vi behöver inte välja mellan Pest och Kolera - bara hålla sig ifrån det och inse faran vad vi har släppt in i vårt eget land och göra något åt VÅR smygockupation!

4 gillningar

“Nazist” har blivit ett lika urtuggat begrepp som “fan”, “helvete” eller “skit”.

“Vem har inte blivit kt på en skitsnygg tjej?” För att ta ett exempel.

Våra Politiskt Korrekta bödlar får nog försöka berika sitt ordförråd om de ska försöka ta kontroll över våra hjärnor.

Jag tog det bara ur huvudet. Det går att söka på på Youtube.

Den polska armén har faktiskt marscherat på Röda Torget i egenskap av segrarmakt någon gång mellan 1:a och 2:a världskriget, kommer inte ihåg exakt årtal nu.

Polen exporterade dessutom de utvalda revolutionärer som 1917 och några år framöver skapade världshistoriens största blodbad, den s.k. Ryska revolutionen. Och nu har Polen sålt sig som shabboz goyer till USA.

Så nog sitter hatet mellan ryssar och polacker i generna på respektive folk.

Mycket bra skrivet, en snabb och omfattande förklaring som är bra att få ut till folket. MEN vi måste vara lite tydligare med att Putin använder ordet “nazist” som ett bete för att rättfärdiga sig själv inför de mer IQ-befriade delen av befolkningen, vi vet ju gott och väl att där var “nazister” som sted på ryssarnas sida också, nordfront skrev om en norsk-rysk herre när det begav sej.

Du har helt rätt Vera. Så sent som på 1970-talet var Sverige ett neutralt och alliansfritt land med ett försvar som avskräckte självaste Sovjetunionen.

Och vad är Sverige nu? En dörrmatta åt USA, EU, NATO och globalister som Soros och Schwab.

Grattis på födelsedagen förresten, einige Tage zu spät :grinning:

1 gillning

Det finns en fransk bok som heter:

Les Deniers Jours des Romanoffs

Skriven av Robert Wilton som undersökte judarnas representation under den judisk-bolsjeviks revolutionen.

Siffrorna såg ut såhär innan / runt 1920:
Sovnarkom (Council of People’s Commissars) - 17 av 22 var judar

Cheka (The Extraordinary Commission of Moscow) - 23 av 36 var judar

The Central Executive Committee - 41 av 62, eller var det 63? var judar

Judarna tog allt fler positioner med åren, det var som lägst i början.

2 gillningar