Vaccinkrav för jobb på Orsa kommun

Läs hela artikeln på Nordfront: https://nordfront.se/vaccinkrav-for-jobb-pa-orsa-kommun

Ovaccinerade utestängs • Kommunalrådet osäker på om detta är lagligt, men kommunen kör på ändå.

Om det är lagligt?
Det är iallafall lagligt för sjukvården att skada någon hur mycket som helst, utan att ta något ansvar.

Er ikke noe stor fan av folkeforæderne i fn , men fant denne i dag som passer til denne saken. FNs menneskerettssjef advarer kraftig mot tvangsvaksinering

Sionism är Kommunism och detta är Diktatur. Den som stöder judiskt maktmissbruk och sådan skit som vaccintvång är en Jävla idiot och har bara sig själv att skylla för de skador som det så kallade vaccinet mot en influensa kan ge. De styrande har väl bevisat sig bry sig noll och inget om folket. Tänk Själv! Ska det vara så in i Helvete svårt att förstå – Vakna för Fan era jävla sinnesslöa dårar! Demokratins lobotomerade korrumperade sluskar hatar mänskligheten. Nationalsocialism är enda vägen fram för det nordiskt vita folket precis så som alltid. Stå upp för friheten och kämpa, var inte en lydig liten råtta och kommunistisk hjärndöd slav – det passar inte den stolta nordiska arbetaren. Folkgemenskap!

obligatoriska gift-injektioner? världen är HELT ÅT HELVETE.

den där gates2hell ska nyligen gråtit ut i media också, snackar först om sitt fallerade (såkallade äktenskap, förvånar mig inte om han är en kärring och “melinda” egentligen är född med snopp förvisso) och sen går in på att det ser ljust ut ändå - pga den ena och andra tekniska lösningen “som han av ett mirakel vet kommer bli framtidens realitet typ” haha snacka om satans profet! sen på det så säger han typ att för att hans depression ska gå över så måste sociala medier “bli bättre” på att stänga av “konspirations teoritiker” dvs såna som misstänker att regeringarna inte vill oss vårat bäst, eller iaf att de är köpta av läkemedelsbolag, och i synnerhet i det här covid-vansinnet - som han tidigt gick ut och deklarerade att han förväntar sig en 20:1 ROI. och hur många är inte det som följer i den snubbens fotspår, det kan man undra.

en vis man lär ha sagt för tusentals år sedan, LÅT MATEN VARA DIN MEDICIN, OCH LÅT MEDICINEN VARA DIN MAT!

Jesus Kristus! Välsignelsen

Bojkotta detta för bövelen!!!