Utpekad SS-sekreterare rymde från ålderdomshem inför rättegång

Läs hela artikeln på Nordfront: Utpekad SS-sekreterare rymde från ålderdomshem inför rättegång

96-åriga kvinna åkte iväg i taxi för att slippa domstolen • “Då är hon frisk nog för fängelse”, menar mäktig jude.

Vidriga djävulska pestråttor!

1 gillning

Förfölja en 96-årig sekreterare är ett rejält lågvattenmärke även för den mest hatfyllde varelse från det utvalda folket. Om man skulle skriva vad man verkligen tycker om sådana usla fasoner så skulle det nog kosta en bra slant. Man kan även undra varför det inte utreds om vad som hände den Tyska civilbefolkningen efter kriget. Alla människor är väl lika mycket värda - eller är det inte så…

1 gillning

Har inte judarna nog med VERKLIGA krigsförbrytare inom sina egna led att ta itu med? Inom det amerikanska krigsmaskineriet kryllar det av (((krigsförbrytare))). Börja med tex judinnan Madeleine Albright, USAs första kvinnliga utrikesminister som uttalade sig så här apropå USAs aggressionskrig mot Irak, där syftet var att plundra landet på dess oljetillgångar:

”[Intervjuare:] – Vi har hört att en halv miljon barn har dött. Det är alltså mer barn än som dog i Hiroshima. Tycker ni att det är värt priset?

[Albright:] – Jag tycker att det är ett svårt val, men priset … vi tycker att det är värt priset.„

– Intervju i TV-programmet 60 Minutes, 12 maj 1996 i samband med sanktionerna mot Irak[4] (källa: Wikipedia)

Atombomberna mot civilbefolkningarna i Hiroshima och Nagasaki är för övrigt en av de största krigsförbrytelser världen skådat. Börja där istället och beta sen av alla småråttor som ovannämnda.

Håller helt med. Visar bara hur omänskliga dessa råttor verkligen är. Inte första gången det händer heller. För inte särkilt många år sedan var det en man i ungefär samma ålder som dessutom var dement. Men okej då. Finns då ingenting som hindrar oss att dra råttor och avskum som George Soros, Henry Kissinger, Jacob Rothschild med flera inför rätta. Spelar ingen roll hur gamla dessa kräk och useless eaters dessa är.

1 gillning

Bombningarna beordrades av den amerikanske presidenten och shabbos gojen Harry S Truman.

“While living in Independence, he served as a Shabbos goy for Jewish neighbors, doing tasks for them on Shabbat that their religion prevented them from doing on that day.[13][14][15]” en.wikipedia.org/wiki/Harry_S._Truman

En 20 årig flicka kan väl för helvete inte vara skuld till flera tusen mord. Alltså judarna kan verkligen manipulera länder med sina lögner och man undrar verkligen hur Förbundsrepublikens myndigheter är beskaffade i sina hjärnor, om de har några. Man blir så förbannad . … . . . . . över 70 år har gått och hatet ligger kvar hos judarna. . Eu oroar sig över antisemitismen - vilka är det som eldar på den om inte de själva? Naturligtvis deras hänsynslösa penninghunger är legio i deras karaktär. och de hittar på alla möjliga sätt att förlänga tillströmningen av “offergåvorna” .med påhittiga historier t. o. m. förföljelser av åldringar för att stilla sitt ha - begär.

2 gillningar

Jag hoppas verkligen att Simon blir tyst någongång!

@VeraOredsson Det är väl så att judarna behöver skapa och upprätthålla yttre fiender för att kunna behålla sammanhållningen inom sin egen grupp, som verkar bestå av de mest egocentriska individer som världen någonsin skådat. Det har ju tom “världens intelligentaste människa” juden Albert Einstein sagt.

Det finns en judisk företeelse som kallas “skuldget”. Du vet naturligtvis vad begreppet innebär. Kanske är det så att den här 96-åriga kvinnan är utsedd till årets skuldget för att ett visst folk ska kunna känna sig förträffliga och rena från all skuld.

Vad tråkigt att hon vart hittad till sist.
Den typen av personer som borde verkligen få hjälp på olika sätt av samhället . Istället för som “papperslösa” och annat patrask som vänstern och svenska kyrkan sysslar med. Det är dags att börja stå upp för vårat eget folk och ras!:ok_hand:

proxy-image - 2021-05-21T211734.819
Det gäller att hålla lögnen liv vid för den stora massan och mjölka den in i det sista.