USA: "Rysk invasion av Ukraina bara dagar bort"

Läs hela artikeln på Nordfront: USA: ”Rysk invasion av Ukraina bara dagar bort”

Kriget kan börja redan till veckan enligt USA • Både USA och Ryssland kallar hem personal från Ukraina • Även Sverige uppmanar till evakuering

Nu gnuggar dom händerna i USA, efter CO2 och Covid-19. Dom överrepresenterade 32% i Bidéns regering.

Høres ut som USA trenger en ny krig for å få fokuset bort fra creapy unkel Joe sin galskap på hjemmebane???

Nu när Covidiotin inte funkar lika bra längre, och klimatbluffen är ännu mer passé, så måste de helt enkelt använda det sista trixet = storkrig, för att dölja den ekonomiska kraschen.

1 gillning

Blir intressant att se vad Ryssen gör nu när sionismen genom sina köpta nickedockor och NATO försöker att provocera fram ett drag av President Putin som väl själv är rätt så medveten om hur de sluga inom och utanför Ryssland alltid jobbar för sitt högsta mål om totalt världsherravälde.

Det kan kanske se allvarligt ut, men då även pengar snackar så är nog Natos ihärdiga vapenskrammel kanske mest ett sätt att lura med sig officiellt neutrala länder som Sverige i denna så slugt sionistiska krigsmaskin fylld med kärnvapen. Ska då landet gå med i denna pengaslukande, och för regionens framtida stabilitet mycket riskabla organisation bör så klart först en bindande folkomröstning hållas där ett klart JA eller NEJ till medlemskap beslutas i vad de styrande kallar för demokratisk ordning.

Politikerna som sitter i riksdagen och trycker på knappar och beslutar om det vita folkets framtid har i många fall inte mer kompetens när det gäller detaljfrågor än vad allmänheten har från att ha läst löpsedlar utanför någon kiosk. På den här viktiga försvars och säkerhetsfrågan om Nej till Nato så är det som vanligt bara Nordiska motståndsrörelsen som har en vettig politik. Här följer en länk till ditt politiska alternativ till dagens antivita sionistiska vanstyre: Ideologi & Politik (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)

Folkgemenskap!

USA och dess allierade, där England utgör ett särskilt sorgligt exempel, är på dekis och håller på att klappa ihop.

Att i det läget starta ett krig har ju historiskt oftast slagit väl ut för det politiska köpta etablissemanget, vapenindustrin och börsen.

Den judiska centralbanken FED och Wall Street ligger i startgroparna och agerar som att ett krig mot Ryssland ska bli verklighet.

Börsanalytiker rekommenderar aktieägare att flytta över mer kapital till krigsindustrin redan nu för att sedan billigt kunna köpa tillbaka aktierna inom den civila sektorn när de dippat ordentligt och det kommer tecken på att kriget håller på att ta slut.

Om Ukrainas ledning inte börjat flörta med NATO & EU hade väl aldrig dessa tråkigheter aldrig börjat. ??
Man hade från Ukraina kunnat föreslå ; att OK- vi gör en gränsjustering tillbaka som det var förr - om vi i utbyte får full tullfrihet för vår export till Ryssland .
Ryssland är ju den naturliga handelspartnern. Inte 17 vill US & EU köpa Ukrainas produktion av potatis, frukt , vin , smör , enklare industriprodukter mm.

Inga sådana vettiga medlingsförsök har framförts vad jag vet.
Synd att parterna inte hört talas om Pär Öberg -han är ju lugn och vettig och passat som medlare. :raising_hand_man:

Dagens citat av författaren Adolf Hitler:

”Med judar kan man inte sluta några avtal, där gäller bara det hårda antingen - eller.”

(Mein Kampf)

Vill få en debatt om Ukraina i de fall jag är “ute och reser”. IBÖRJAN blev schismen en grund av fattigdomen i Ukraina när Ryssland höjde in standard. Den ryska befolkningen ville tillhöra Ryssland ( erinrar mig detsamma som Österrikarnas Anschluss strävan när Tyskland höjde sin) . Kan inte komma ifrån att Sverige i sin obefintliga patriotismen missade tillfället att hjälpa Ukraina i sin självständighetssträvan . Varför skulle Sverige göra det undrar Ni. Jo, minns så väl deras val av färgerna där de beundrade Sverige och karolinerna i ett uttal och valde blå-gul. Men se att slösa miljarder på meningslösa oorganiserade länder i Afrika och deras närhet var och är viktigare. Ponerar att Sverige satte resurser då även med hänsyn till den ryska befolkningen där - kanske … osv? men bombterrorstaten USA är väl nöjd över utvecklingen. (Vad har NATO egentligen gjort för nytta med sin demokratisträvan där religiösa fanatiker ännu bekämpar varandra, med eviga flyktingvågor som förstör Europa med sina religiösa påtryckningar? VÅR menlösa kyrka gör det värre med sin underkastelse som dessutom luckrar på moralen. Våra kyrkobyggnader skall bevaras - men bevare oss väl för deras präster !! Den ortodoxa ryska kyrkan som har överlevt kommunismen hoppas jag behåller sin stil och behåller normerna.)

Vår sk kyrka har helt övertagits av den mest extrema av alla extrema sekter, judaismen/fariseismen/talmudsionismen, och hissar nu pedofilflaggan. Läste vid tillfälle att en biskop cohen (cohen alltså ett talmudnamn) förestår rivningen av Svenska Kyrkor. Så långt har det alltså gått i vårt land. Föreställ sig om en Svensk hade åkt till (isrel) Palestina och rivit judaistiska synagoger (muslimer, judar o kristna hade troligtvis jublat för då hade de sluppit talmudernas hak o nästen för intriger

President Bidéns rådgivare går säkert i vapenindustrins ägare händer och lurar den åderförkalkade gubben att starta krig.
((Kissinger)) lurade t ex dåvarande presidenter att anfalla Vietnam. Det fanns mer än 30 silvermynt att hämta för vapenindustriägarna.
Om Sverige går med i NATO blir vi tvungna att delta i nästa storkrig.
PS
De krigsvana invandrarna från Mellanöstern bör redan nu rekryteras och utbildas för att sättas in vid fronten.

1 gillning