USA kommer ut som världens bögigaste land?

Läs hela artikeln på Nordfront: USA kommer ut som världens bögigaste land?

Var tredje “millenial” avvisar en heterosexuell livsstil • Bland generation Z i kulturmarxismens hemland är det ännu värre.

I ljuset av det faktum att det nu återigen sker en militärt väl koordinerad massinvasion av okända mörka män som marscherar mot vårt vita land via Polen. Då kan man säga att de sexuellt förvirrades parader har en mycket liten betydelse i sammanhanget. Man får ta allt för vad det är, det vita folket bekrigas på alla fronter och på alla sätt. Nu så är det största problemet inte det om vilken som sätter på vem om man så säger. Detta är en fråga som är viktig att hålla koll på för vårt folks framtid. Men nu står de vita länderna på grund av den lilla hatfulla eliten som inte behöver namnges ännu inför risken att dras ännu längre ned i totalt samhällskaos. Det är dags att alla inser att endast nationalsocialismen är den världsåskådning som gäller.

USA det mest jude dominerade landet i världen.

Den enda jude jag någonsin har delat en uppfattning med är psykoanalytikern Sigmund Freud som hävdade att homosexualitet är en mentalsjukdom.

Att USA är världens bögigaste land är bara förnamnet. Häromdagen sjösattes världens första bögörlogsfartyg uppkallat efter bögikonen Harvey Milk. Nu frågar sig militära experter om fartyget kommer att vända aktern till så fort det dyker upp ett potent ryskt eller kinesiskt örlogsfartyg.

We’ve got two issues here that the average person needs to defend against.

  1. Endocrine disrupting chemicals. BPAs in plastics, phytoestrogens in the food supply, and birth control in the water supply.

  2. Psychosomatically unhealthy propaganda.

The result is that average testosterone levels in males are significantly down, over the last 30-40 years.