USA försöker skylla Nord Stream på Ukraina

Läs hela artikeln på Nordfront: USA försöker skylla Nord Stream på Ukraina

Washington har redan avslöjats i Nord Stream-härvan • Försöker nu skylla allt på okänd “pro-ukrainsk grupp”.

Alltid oskyldig som lamm! När dom får säga det själva!

1 gillning

De är sjuka i huet, kan inte komma på någon annan förklaring

1 gillning

Vill bara inflika till Nordfront att titeln är något missvisande, de beskyller “pro-ukrainska grupper” och inte Ukraina i sin helhet. Antagligen vill de inte besudla Voldemort Zelenskij.

Otroligt pinsamt hursomhelst, alla vet att USA är de enda som hade möjlighet (tillsammans med ev Sverige och- eller Norge som visste om aktionen). Detta skedde under en NATO-träning just runtomkring dessa områden, några “pro-ukrainska vilkadessanuskavara” åkte med någon jolly boat och undvek allt och alla, samtidigt som “dessa” sprängde nordstream med exakt precisism?

Man kan bara garva åt hela denna situation, och alla vet att USA är de enda vinnarna (och ev Norge “tack vare” deras olja som säljs bättre än någonsin). Man får inte glömma att norskorna är extremt effektiva med sin militära undervattenberedskap. Antagligen USA, Norge med Sveriges vetskap som ligger bakom det hela.

1 gillning

”Biden och hans anhängare vill att vi ska vara rädda för USA. Oroliga och ängsliga människor är mer medgörliga än andra. Det gäller även nationer”* , skrev Mellin efter dådet i ett försök att förklara varför Ryssland skulle sabotera sin egen gasledning och därmed sitt ekonomiska övertag över Europa.

Asså det är ju så hysteriskt. De kunde lika gärna skylla på UFOn vid detta laget. :joy: