Ursula von der Leyen vill tvångsvaccinera hela EU

Läs hela artikeln på Nordfront: Ursula von der Leyen vill tvångsvaccinera hela EU

“Dags att överväga obligatorisk vaccinering” • Vill att EU ska samtala om frågan.

Varför inte ge denna individ allt vaccin som normala människor tackar nej till… Kom just på att det vore odemokratiskt då flera sionistiska EU-politiker kanske vill vara med och dela på mängden av denna omtänksamt och slugt producerade vara.

1 gillning

Mycket bra förslag. Dock vill jag försäkra mig om att de inte ger henne och övriga folkförrädare saltlösningen. Det är mRNA-vaxxet som gäller. Inklusive booster-shots.

2 gillningar

Tidigare annonserade (((regimen))) i Tyskland att man avser att tvångsvaccinera hela befolkningen.

Senare samma dag säger nu (((EU:s))) högste ledare att det är dags att tvångsvaccinera hela EU:s befolkning.

Nu förklarar (((dom))) fysiskt krig mot oss.

Det finns bara ett svar på detta förtryck och denna skymf:

Krig :ok_hand:

Terror-trojkan syns nu mycket klart.

Det är samma Terror-trojka som förpestat mänskligheten i hundratals år nu:

JUDAR/Globalister/Marxister

:imp::skull:

2 gillningar

Fattar det vita folket inget alls längre…
Tvångsvaccinering! Vad kommer sen? - Den som inte vågar bestämma över sin egen kropp har väl knappt något existensberättigande, men ändå… Ge den sluge ett finger och han tar hela kroppen och sedan suger han i sig självaste själen och hånflinar sedan förnöjt. Här passar det med lite musik i sionismens EU-mörker. White Diamond / Stuart - Freedom (What freedom)
Freedom (What Freedom) - YouTube
Folkgemenskap!

1 gillning

Sex miljoner tredubbla doser kanske skulle göra jobbet som aldrig blev verklighet för 70 år sen.

1 gillning

Ursula von der Leyen - vilken löjlig adelstitel förresten. Ungrarna i den österrikiska dubbelmonarkin gjorde sig lustiga över att de uppblåsta österrikarna inte nöjde sig med ett “von” som adelstitel, utan gärna körde hela dativlistan; aus, ausser, bei, mit nach, seit, von, zu och dessutom la till en extra knorr “der” som avslut.

Ursula aus ausser bei mit nach seit von zu der Leyen (som hon säkert kallar sig privat) är en blonderad blodsugare som borde brännas på bål (bildligt talat naturligtvis) som den vithetsfientliga Soroshäxa hon är.

Ursula är inte valt av det europeiska folket, utan tillsatt av den globalistiska elit hon gift sig in i (född Ursula Albrecht) och ska knipa käft vad gäller oss européers väl och ve.

Är EU verkligen ett demokratiprojekt när dess ledare väljs i ljusskygga rum utan någon som helst insyn från den befolkning de ska härska över?

Vi noterar att juden lyckats hitta galna kärringar på senare år, som de får in i ledande befattningar precis överallt. Tänkte först göra en lista, men märkte att den blir hur lång som helst. Slug taktik, för det blir ju en form av tabu att kritisera dessa eftersom de är just kvinnor. Samma sluga taktik gäller transor/könsförvirrade/öppet homosexuella, som är den senaste metoden. Vad är nästa sluga taktik? Öppet judiska varelser?