Upprepad skräckfärd i bussens bagageutrymme

Läs hela artikeln på Nordfront: Upprepad skräckfärd i bussens bagageutrymme

Trafikoperatören: ”Ska inte kunna hända” • Ser inget sätt att förhindra att det sker igen.

Inte bara att skiten när som helst kan fatta eld och explodera. Den är tydligen även farlig på andra sätt. Retar mig att det ser så fånigt ut när de susar fram på den där brädan. Den vanliga cykelmarknaden kommer väl att implodera snart. Då det är meningen att vi ska bli feta och sjuka så gillar (((eliten))) det bara att vi inte kan få annan motion än genom att gå. De vil inte heller att vi ska kunna förflytta oss några längre sträckor.

Snacka om idiotsamhälle alltså. Busschaufförer som av tidtabellsskäl inte tillåts av företagsledning att ha full kontroll och översikt över det fordon som de framför. Trafiklagstiftningen är nog om man granskar den ingående säkert tydlig på att det är föraren som är ansvarig för att fordonet framförs på ett trafiksäkert sätt. Det är inte tillåtet att riskera liv eller hälsa på passagerare genom att låta dessa åka i bagageutrymmet både frivilligt eller ofrivilligt. Har inte kollat upp någon lagtext på detta, men det borde väl falla under någon paragraf om vårdslöshet i trafik när inte busschauffören ifråga ens kände till om huruvida säkerheten gällande fordonets dörrar och bagageluckor var uppfyllda. Konstigt om ingen polisanmälan har gjorts angående denna rätt så märkliga trafikincident.

1 gillning

Instämmer, torde vara bland det mest vuxenjuvenila tramset de påfört oss på länge, sparkcyklar -och brädor är vad barn och ungdomar skall syssla med om de vill. Men vuxna. . man blir bara trött av att åse dagens 'vuxen’beteende. Är det psykologiska luckor el vad…, som de försöker fylla som äldre. Oavsett så är det oerhört tramsigt att se äldre glida runt på en dysfunktionell bräda. Tonårsbeteende som är alldedes ok, för tonåringar. Men som sagt vuxna väljer själva, hur löjligt det än ser ut för andra som genomskådat den globalistsponsrade finten. Människor ska ju bli mer o mer inaktiva, mer o ner passiva, mer o mer ohälsosamma, mindre o mindre benägna att göra motstånd. Än en gång banditernas manus följer banditerna, step by step

Det är det pådrivande jäktsamhället utan lugn och service tänkande som är orsaken till olyckor, psykisk ohälsa . Snabbmat, snabbtåg, ALLT strävar efter tidsbegränsning och inkomster. Redan de små får kasta i sig lite frukost för att springa till bilen som kör dem till daghemmet, till skolan, föräldrarna skall hinna till jobbet… Under helger till olika aktiviteter med barnen, eller fotbollsmatcher. Slutkörda på kvällen kanske en titt på TV och häva i sig chips. Bussförare skall visst få tid att masa sig ur stolen och se efter att allt är i sin ordning. Tågen skall visst bjuda på en behaglig lugn färd med nöjet att stanna vid stationer i vårt avlånga land, mödrarna skall visst vara hemma tills barnen har börjat skolan, utan pensionsbortfall senare i livet. Ett lugnare tempo och vi människor blir lyckligare.

1 gillning

De måste ha tagit ifrån föraren ansvaret, under alla år jag kört buss så har jag alltid kunnat se om någon lucka eller dörr inte är stängd, men om man lastar så kollar man själv att allt är stängt. Har de olika regler i olika regioner? Har vi olika körutbildningar i olika regioner eller är det för att de flesta bussförare med ansvarskänsla blivit utbytta? Transdev har precis tagit över den linjen, ett multinationellt företag, bussbolag kan få 70% i ersättning för att anställa nyutbildade nysvenska bussförare, så vi får nog vänja oss vid skräckfärder. Transdev Sverige och STRIDES International Business inleder samarbete i Stockholm | Transdev Sverige AB

Min syster i Malmö, halvblind med rullator, fick inte tillfälle att sätta sig på bussen, trillade och bröt axeln. Blev förvirrad och lämnade bussen. Ingen brydde sig.