Uppgifter: Carl Bildt kan göra comeback som utrikesminister

Läs hela artikeln på Nordfront: Uppgifter: Carl Bildt kan göra comeback som utrikesminister

Inga ministerposter till SD i den “blåbruna” regeringen • Men ärkeglobalisten Carl Bildt kan bli utrikesminister.

Dagens citat av författaren Adolf Hitler:

”Det är inte målet för våra dagars demokratiska parlamentarism att bilda en församling av visa utan fastmera att få ihop en skara av andligen beroende nollor, vilkas ledande efter bestämda riktlinjer blir så mycket lättare, ju större den enskildes personliga inskränkthet är. Endast på så sätt kan man göra partipolitik i den sämre betydelse, ordet numera har. Och endast på det sättet blir det möjligt för den, som i verkligheten håller trådarna i sin hand, att försiktigt hålla sig i bakgrunden utan att någonsin personligen kunna ställas till ansvar.”

(Mein Kampf)

Behövs inte fler kommentarer. Armafrei har träffat prick.

Så att Bildt har inte gått i pension än ?

Blir nog ingen sketen Bildt i regeringen. De röda leder just nu med 181 mandat mot 168 för borgarna, allt kan ändra sig och kanske kan utlandsrösterna kasta om siffrorna, men jag tror inte det.

Den djävulen har massmord på sitt samvete.

1 gillning

Dagens video: Mel Gibsons far om jødene og «holocaust» - Dagens video: Mel Gibsons far om jødene og «holocaust» | Frihetskamp.net

Calle Sprätt är en förbrukad nolla som släppte in 100-000-tals invandrare i Sverige. Hoppas SD sätter stopp för denne högdragne sverigeförstörare. Han har gjort sig osams med både Ryssland och USA.