Untold Story: Befolkningen i Donbass berättar om 8 år av krig

Läs hela artikeln på Nordfront: https://nordfront.se/untold-story-befolkningen-i-donbass-berattar-om-8-ar-av-krig

Brittisk filmskapare publicerar dokumentär om kriget i Ukraina via iranska PressTV • Berättar historien som förtigs i väst.

Krigets första offer är sanningen!

1 gillning

Ukraina ska bli en del av stor-fisrahell. Det är som David Duke brukar säga att juden hatar kosackerna och vill se dem alla döda.

Konstigt att SVT har missat att sända denna film om hur det sett ut i Ukraina i många år innan Ryssland började agera för att väl förhoppningsvis få till fred i regionen Donbass. Här i den film som väl inte kommer att ligga kvar länge ute på nätet ser man hur fördrivningspolitiken mot ryssar eller ryssvänliga fungerat. Idag har det väl varit debatt i Riksdagen om vikten av att Sverige snabbt blir medlemmar i Nato. Här hade de ”fredsälskande”så kallade folkvalda i 6 partier ju kunnat börja dagen i Riksdagen innan sina politiska utläggningar om Natos förträfflighet, med att kanske köra denna film så att alla medborgare i detta land hade fått veta lite mer om krigets verklighet…

1 gillning

VI är vana vid ensidigheten från media - som fortsätter att vara ensidig. Kanske tur att vi genom egna erfarenheter kan stålsätta oss mot “upplysningar” om det här kriget också och genomskåda en hel del med misstänksamhet.