Undersökning: Över 70 procent av skolbarn är "klimatskrämda"

Läs hela artikeln på Nordfront: Undersökning: Över 70 procent av skolbarn är ”klimatskrämda”

Svar kan vara spontana • Kan också vara anpassade efter barnens uppfattning om frågeställarnas önskemål.

Barnen borde istället upplysas om de övergrepp som dessa cocacolafabrikerna utsätter världen för som förgiftar vatten och dess habitat.

1 gillning

Kommer ihåg hur de styrande länge försökte skrämma upp oss alla med en historia om det hemska ozonhålet, visst minns väl de flesta detta sionistiska trick för att få oss vita att fokusera på annat än det som den utvalda bankir-klicken sysslar med.

1 gillning

Jag är också rädd för framtiden! Men inte pga miljömuppar och CO2. Lilla Greta har lovat att det ska bli varmt och skönt och billiga el räkningar. Det har det inte blivit.

1 gillning

Vänta nu lite… eller är det bara jag som övertolkar det alldeles för skrovligt? Hur kan barn födda 2010+ vara oroliga för det förändrade klimatet?

De har ju inte upplevt det “förändrande klimatet” (presens) något den korta period som de har levt på jorden? Hur kan de då ta ställning till att de är oroliga för det förändrande klimatet, i presensform, dvs de har upplevt ett klimat som på bara några år har förändrats, men där man alltid konstaterar (när det passar) att klimatet påstås vara det som beräknas under en större anblick av historian? Där klimat inte kan ses över- eller jämföras med bara några - 10 år utan det är något som förändras under århundranden.

Kanske bara är alldeles för morgontrött och feltolkar / tänker ologiskt.

Dessa ekoterrorister bör däremot åtalas för de terrorister de är. Deras enda syfte är att införa skräck i befolkningen, vilket de även lyckas med, speciellt småbarn, och får uppbackning från suspekta (((individer))) och (((grupper))) och andra globohomos. De limmar fast sig på vägar och på så sätt hindrar blåljus från att kunna utföra samhällsviktiga uppgifter, som i många fall kan betyda skillnad mellan liv och död. Äckliga, jävla bortskämda snorungar som borde behandlas därefter.

De förstör vackra tavlor och delar av vår kultur, precis som ISIS/ISIL-råttorna gjorde där de förstörde syrisk och irakisk kultur. De beter sig som- och har exakt samma tänk samt metodik som terrorister, att införa skräck i befolkningen och skapa oreda.

Förresten, bara ett allmänt råd då jag ibland läser folk som rekommenderar att köra fram bilen nära dessa sågspån och börja tuta kontinuerligt. Detta räknas tyvärr som misshandel (även om det låter väldigt lockande, även att t.o.m köra över dessa låter lockande) men oftast inte värt vad en rättslig process ändå innebär, sedan att du även tvingas betala skadestånd till dessa parasiter.

Bättre att alltid ha något som verkligen luktar illa som man kan försegla i en behållare. Minns när jag var liten och använde mig utav ett kinderägg (eller vad de nu hette, som har gul förpackning och alltid kom med någon leksak) och hällde i grädde, mjölk, och lite annat smått och gott som sedan glömdes bort i några år. Skapade grava kväljningar och illamående så fort man öppnade ägget för att slänga.

Kanske även det räknas in i någon paragraf / lagbrott (misstänker 9 kap. 3 §, regler kring hälsoskydd i miljöbalken) men då är det bara att påstå att man råkade tappa den och att man inte hade något uppsåt.

PS: Uppmanar inte till något brott. :slight_smile:

De påstod även under 70-talet att världen skulle gå under inom 10 år, på 80-talet så påstod de samma sak igen, likaså på 90-talet.

De har haft fel i sina domedagsprofetior gång på gång. Fattar inte hur någon ens kan ta dessa seriöst. Visserligen har vi ett problem, och det är främst p g a överbefolkning, nebrer förökar sig lavinartat fastän de har fått bättre liv och där nyfödda har en större chans att överleva “tack vare” (på grund utav) den vita mannen.

Ändå fortsätter de att massproducera sig själva. Det bästa vore om vi drog in allt bistånd, alla mediciner och all mat så de någon gång får lära sig själva hur man överlever, då kommer även världspopulationen med tiden bli bättre eftersom man inte kan förvänta sig att de kommer lyckas skapa ett fungerande samhälle med bra hälsa.

2 gillningar

Utdrag:

“En störning som enligt medicinsk eller hygienisk bedömning kan påverka en människas hälsa menligt (notering: skadligt) i fysisk eller psykisk mening.

Störningar som kan påverka människors välbefinnande, till exempel lukt och inomhusklimat, omfattas också

det vill säga ha anknytning till någon form av användning av fast eller lös egendom”