Ukrainsk slavofil i fransk TV: "Ryssar är kackerlackor"

Läs hela artikeln på Nordfront: Ukrainsk slavofil i fransk TV: ”Ryssar är kackerlackor”

Skulle ha tjänat stora pengar om det inte vore för kriget • Fransk TV tolererar inte ”främlingsfientlighet” men ”russofobi”.

Ska ni också skriva artiklar om hur folk i Rysk TV säger samma som om Ukrainare?

När du läste artikeln så verkar du ha sett den från ett perspektiv där du tycker att man skall belysa den hätska retorik mellan ukrainare och ryssar.

När jag läste den så tänkte jag direkt på att hon lyfts fram i TV och fick tillåtelse att säga det i TV. Ingen människa i västvärlden hade t.ex. fått lov att komma fram och påstå att alla judarna är skyldiga till judars agerande mot palestinierna i Palestina. Att judiska institutioner över hela västvärlden skall rivas ned och att varje jude borde åka ned för att slåss mot sina egna för befrielsen av Palestina.

Inte heller gäller detta för andra arabiska folkslag som har specialstatus i Sverige.

Man kan tycka vad man vill om konflikten mellan Ukraina och Ryssland men vi kan väl enas om att det här statssponsrade hatet mot ryssar visar upp att makthavarna inte bryr sig om några principer, de bryr sig endast om makt. Lite som det judiska arbetet med att få immigration till västvärlden medan man inte önskar det i deras besittningar i Palestina.

4 gillningar

Ukrainsk på riktigt eller bara på (((låtsas)))?