Ukrainakonflikten kan bli västvärldens största magplask någonsin

Läs hela artikeln på Nordfront: Ukrainakonflikten kan bli västvärldens största magplask någonsin

Västs alltmer obegripliga agerande kommer att göra att Ryssland går som segrare i det ekonomiska kriget • Samtidigt offras Ukraina på neokonservatismens altare, skriver Simon Holmqvist.

2 gillningar

Vill bara säga att i mitt tycke var denna analys väldigt genomtänkt och verkligt professionell! :+1:

1 gillning

Äntligen upplysning från ett annat håll än den PK media som ensidigt redogör kriget i Ukraina. Undrar i dag vad Ukrainas president skall nå för resultat i den ockuperade förbundsrepubliken. Bismarcktanken finns nog inte längre där utan USA har tagit sig bestämmanderätt.( Otto von Bismarck 1813 - 198 en president likaså Otto Ernst Remer en senare politiker som önskade bättre relationer med Ryssland.) Att utesluta rysk ungdom från internationella tävlingar i idrott och kulturevenemang är en idioti som bara ger dem hat mot västvärlden. Men f. ö. att bomba sönder byggnader - i dagens Europa - är en mardröm. Trodde att 40 talets terrorbombning a. la England, USA förblev just en förgången MARDRÖM.

Ja det är ju ett totalt krig som pågår så jag hoppas verkligen att Ryssland tar steget fullt ut och stänger av gasen till fientligt sinnade länder.

Tänk på att Tyskland står under USA: s välde - är inget EGET land ännu. Folket vill nog ha sin gas till värme och matlagning. Vita tyska barn skall inte behöva lida -

Tack Simon Holmqvist för en klok och välskriven artikel!