Ukrainakonflikten: Den nya amerikanska drömmen

Läs hela artikeln på Nordfront: Ukrainakonflikten: Den nya amerikanska drömmen

I natt berodrades till slut ryska trupper att gå in i östra Ukraina • Men det är inte Ryssland i första hand som vill se ett krig, skriver Simon Holmqvist.

ruttenschldrn/ruttenfellrn styr i princip hela västra halvklotet, om dessa pack inte får sina krig kommer dom själva att råka väldigt illa ut. Omvärlden är på jakt efter dom…

1 gillning

Jag håller med om allt som skrivs i artikeln.

Halv JUDEN Vladimir Putin…:imp::skull:

Putin fick nog av globalistpacket när han upptäckte att de var pedofiler hela bunten, julen 2017 höll han ett tal till ryska folket där han sa att all pedofili i Ryssland skulle straffas hårt och att adoption av ryska barn till 'väst skulle stoppas. Efter det betraktades han som en förrädare, och vi vet av vem och vi vet vad dom håller på med, sionisttalmdpacket som försöker styra väst. Nu sitter äcklet johnson i sitt kabinett o agerar som den parasitlakej han är, på order av två sk släkter

Jag håller inte riktigt med Simon Holmqvists analys.

  1. Att Trump skulle ha varit bättre på att hantera Ukrainakrisen stämmer inte. Det var Trump som införde sanktioner mot alla aktörer inom Northstream 2 och försinkade projektet till dagens havererade stendöda projekt. Biden tog bara vid där Trump slutade. Att Trump ville avsluta “oändliga amerikanska krig” stämmer delvis. Men vad han avsåg var att använda sanktionsvapnet istället för traditionella krig. Det förmånliga för Trump med sanktionsvapnet var att han helt egenmäktigt kunde utfärda sanktioner genom presidentorder som inte behövde vare sig senatens eller kongressens godkännande.

  2. Putins Ryssland vill inte ha krig i Ukraina. Ryssland har inget att vinna på ett krig där man indirekt eller direkt kommer att slåss mot USA. Att det skulle bli ett krig mot NATO är föga troligt eftersom det kräver samtliga NATO-länders godkännande och medverkan. Det är högst tveksamt om NATO-länder som Ungern, Tjeckien, Slovakien, Bulgarien och Turkiet skulle ställa upp på ett aggressionskrig orkestrerat av USA. Ryssland behöver inte kriga militärt i Ukraina; Ryssland har resurserna att nöta ner det (((tjuvaktiga skitlandet))) med samma metoder som USA använde när de kuppade Ukraina 2014.

Jag tror att denna senaste konflikt kommer att sluta som “annekteringen” av Krim. Det kommer att bli mycket gapande och krigshetsande från USA och dess lakejer, men sen kommer man att inse att det inte leder nån vart. Till att börja med kommer Ukraina inte längre att få några gasleveranser eller transitmiljarder från Ryssland för rörledningarna till EU. Hur ska Zelensky lösa det problemet?

Den här senaste konflikten har varit extremt lönsam för Ryssland som är en stor olje- och naturgasexportör, eftersom priserna på både olja och naturgas nästan har fördubblats på kort tid. Ett fat olja som legat och pendlat mellan 40-60$ i åratal är nu nästan uppe i 100$.

Måste kännas bittert för kroknäsorna att Ryssland alltid drar längsta strået.

Citat Gutle Schnapper Rothschild: Om mina söner inte vill ha krig så blir det heller inga krig. Citatet är ca 200 år gammalt och det har varit många krig sedan dess. Väldigt krigisk familj det där.

1 gillning

Jo, känner till uttalandet, hon om ngn borde ju veta…
Går en dox’dokumentär’ på korrupttv2, heter bellum-krigets demon, naturligtvis kommer inget att nämnas om de två sk släkter som stått bakom allt av konflikter de senaste 150 åren…

1 gillning

Tittar inte på tv så kan inte recensera eländet men det hade väl varit meningslöst det också, att resummera dynga