Ukraina rensar ut miljontals böcker från bibliotek

Läs hela artikeln på Nordfront: Ukraina rensar ut miljontals böcker från bibliotek

Håller bokbål med böcker på ryska och från Sovjettiden • Vill “överkomma russifieringen”.

Det är väldigt JUDISKT: Man äger och kontrollerar medierna (tidningar, TV, Google, Youtube etc) och censurerar allt som inte passar JUDE-makten.

Man ändrar historien och ljuger om allt. Det värsta exemplet är the Holohoax.

JUDISK-makt stänger bankkonton för organisationer som på något sätt opponerar mot deras JUDISKA tyranni. Genom denna sin makt så kontrollerar man såklart också det så kallat (((demokratiska systemet))) som inte är något annat är en stor jävla JUDISK bluff för att lura och manipulera människor. Det finns inget folkstyre överhuvudtaget.

Det bästa folkstyre som funnits i mänsklighetens historia var det nationellt socialistiska styret i Tyskland från 1933. Ett styre som skapade frihet från JUDISK makt. För en kort tid. JUDISK makt beslöt sig därför för att krossa det nya Tyskland. Och tyvärr lyckades det.

Men det är nya tider nu.

Sanningen, kärleken och friheten kommer att segra.

Det är bara att gå med i kampen!

3 gillningar

Det finns inget “judiskt” i denna handling, snarare tvärtom. Att rensa ut allt mongoliskt från dessa hyllor är självbevarelsedrift från Ukrainskt håll. Ryssland är ett bastardland, ett mishmash av hundratals etniciteter och raser. Ukraina vill naturligtvis rensa ut allt och strävar efter homogenitet. Med det sagt skall vi inte förminska judens paradgrenar som finns i båda dessa länder, ingen är mindre skonad.

NU kan väl demokraterna INTE längre hetsa mot de symboliska bokbålen i III Riket längre. De skulle verkligen skämmas eftersom demokratierna gått mycket längre i sin kulturella utrotning. Ser Ni några protester mot Ukrainas tilltag? Att Ryssland skulle vara ett “bastardland” kan så vara, men det finns och fanns mycket högtstående kulturella värden i detta land. Även mediciniska om man tänker på operationstekniken mot närsynthet som många svenskar har nytta av. Vem tjusas inte av Tjajkovskijs Svansjön? Underbart rysk porslin, och deras inställning mot den västländska s. k. moralen är det väl inget fel på? Ryssland är befolkat av både onda och goda. Att man framhåller BARA de onda är ett propagandatrick som vi nationalsocialister har egen erfarenhet av, vi bör nog sålla lite och fundera över realiteten.( En tysk soldat yttrade : Die russischen Frauen varen sauber im gegenteil zu den französischen … )m. a. ord att de ryska kvinnorna var moralisk ståndaktiga medan de franska . . . .

2 gillningar

Touché, som vanligt Vera. Du har en mycket viktig poäng och naturligtvis helt rätt. Hur skall våra “demokratier” förmedla sådana nyheter, eller snarare de kommer inte förmedlas alls, och med det sagt är det ännu ett MO som “Third Reich” opererade under, visa och skriv det som är viktigt för folket. Men det kommer inte heta så i våra familjeägda mediehus, som framförallt ägs av… trumvirvel… judar. Antingen tystas det eller om nu någon av dessa böcker är skrivna av judar trumpetas över världen.

Ryssland fick sin “high culture” under Katarina, en tysk princessa. Intressant nog nådde de det efter Polens delning och Polen beundrades av Katarina inklusive hennes confident Potemkin som framhöll att han var av polsk adlig börd och hans förfäder hette -ski i efternamn. Hennes gode älskare var Lesczynski, tidigare högadel i Polen. Om man studerar noga är Rysslands "high culture " helt uppenbart skapad av polacker och tyskar. Till och med din favorit Tjajkovski hette innan han poloniserade sitt efternamn “Czajka”. Som jag nämnde tidigare är Ryssland ett mishmash och det blir svårt att hitta en etnisk ryss i gänget.

Det är typiskt JUDISKT att rensa ut och censurera.

Det finns väldigt mycket bra och sant och vackert med rysk kultur.

Jag gillar det här tänkvärda citatet från den ryske filosofen Vladimir Solovjov (1853-1900).

Han uppmanade människor att: “Sök själens tillfrisknande! Om ni tror er vara friska, blir det hopplöst för er!”.

2 gillningar

Tjajkovskis baletter - är svårt att bli utan. Men min klassiska favorit kompositör chockar många - Rossini då jag har en optimistisk och glad inställning för det mesta redan som barn tyckte jag om Den tjuvaktiga skatan. Minnes favoriten är Wagners “Flygande Holländaren” då jag vann i Tyskland under 40 talet en biljett till Operan genom skrotinsamling. Man riktig hör vågornas brus i hans ouvertyr. Fascinerade mig. - - Sorgligt bara, mycket sorgligt, att kulisserna fått en så smaklös utveckling som jag kallar judisk infiltration, liksom i den nya “konsten” i dag. Det är väl det som Zelenskyj vill införa och dominera i sitt land med sitt utrotningsprogram på allt seriöst vit rysk inflytande.

2 gillningar

Vera, jag respekterar dig och det du oftast uttrycker, du har en mycket större erfarenhet än de flesta bland oss och det är tacksamt att du delar med dig en ibland bortglömd eller undanträngd del av historien. Det är få kvar som har bevittnat en helt annan sanning och värld än den vi får höra.

Jag har inget agg mot varken Rus, Kievan Rus, Muskovy eller andra vita stammar i det vi idag kallar Ukraina och Ryssland. Folken där, framförallt i Ryssland, har aldrig haft ledare som älskat sitt eget folk utan låtit de fördummas och förbli okunniga samt en ociviliserad klump som behandlas som boskap. När Putin låter muslimer mörda och våldta Ukrainare har i alla fall min gräns nåtts och jag ser inte honom som någon snäll herre som skall blidkas eller förhandlas med. Dessutom hotar han mitt eget folk, och jag ser också hur han nöjt splittrar högern och nationalister.

bild
Jaha, då undrar man ju så smått hur det såg ut i judemedian “förra gången” det brändes böcker: Här är ett exempel från May 17, the Indianapolis Star.

’Bok brännande är ett bevis på tysk nazistisk dumhet.'
denna händelse var en del av en lång historia av bokbränning av ‘underhuggare’ av auktoritära regeringar som har övertygats om att hata det de inte kan förstå.

I ledaren stod det:

”Tysk utbildning . . . måste underordna undervisningen till en massa illa smälta förutfattade meningar om norden, ’blonda män’ och ’heroisk romantik av stål.’

En annan judisk tidning, (Greencastle) Daily Banner, May 22, 1933, hade tydligen en stornäst reporter som var klart före sin tid eller utrustad med en magisk spåkula, reportern skrev nämligen sin artikel publicerad den 22 maj 1933 med titeln “Scene at Nazis’ Literary Holocaust”.

Inte dåligt, redan 1933 hade de således uppfunnit Holokåsten.

1 gillning

Misstänker dock att böcker skrivna på jiddisch och hebreiska är fredade. Ty att rensa ut sådana hade resulterat i kvetchande och anklagelser för antisemitism.

Rensning av kultur med förbud och uteslutande inom idrotten, är ingen väg att gå heller. Att bomba bostäder absolut inte heller. Men då bägge parter bekämpar “nazisterna” kan vi bekymra oss mera om vårt eget Lands problem. Vi vet och får inga informationer om hur Ukrainarna behandlar Ryssarna heller. Fick mig en chockartat tankeställare när Martin Krag yttrade i TV när kriget började; "Ryssarna påstod att Ukrainarna utförde pro gnomer mot den ryska befolkningen - det är samma lögner som Tyskland började II Världskriget med att påstå att Polackerna gjorde det samma mot den tyska befolkningen. " SAMMA lögner? DET kan jag garantera att det inte var som har sett flera “fotbollsplaner” späckade med gravar 1940 under blommorna och kransar i Bromberg, min far har mist ett par kusiner genom mord av polsk pöbel i Posen och Lochowo, en by där alla tyska barn mördades där jag också sett gravarna.

Ukaina: glöm inte att bränna Koranerna.