Ukraina förbjuder rysk kultur

Läs hela artikeln på Nordfront: Ukraina förbjuder rysk kultur

Kultur skapat av ryska författare eller musiker förbjuds i Ukraina • Undantags gör för personer som fördömer Ryssland och kontaktar ukrainsk säkerhetstjänst.

Typisk demokratisk “frihet”.

2 gillningar

Och en typiskt Israel-demokratisk frihet. Ukraina vilar på rysk grund, på samma sätt som Palestina vilar på arabisk grund, sedan får herrar Eklund och Nestor tycka vad dom vill. Punkt!

1 gillning

Helt rätt!
När de Ryska KGBarna och Dugnis smygkommunister menar att Ukrainsk kultur ej finns och att Ukraina är ryskt är det bäst att förbjuda de anti-ukrainska elementen.

Dessa lagar är det samma som att förbjuda historia. Det är numera ett vanligt förekommande fenomen i de s.k. demokratierna. Vi i västvärlden är idag underställda den globala diktaruren som döljs bakom alla möjliga utspel som kallas demokrati. Allt som går emot de styrande i de flesta av västvärldens länder är anti-demokrati. Vi dissidenter pekas ut som “demokratins” fiender. Men i en verklig demokrati hade vi bara varit en oppositionell rörelse bland många andra. Dissidenter och oliktänkande förföljs och förudmjukas precis som i de gamla kommunistdiktaturerna som kallade sig själva för demokratier.

1 gillning

Om de ukrainska ledarna inte hade varit fångar i sin egen retorik och inte hade låtit sig stressas och duperas av väst kunde man t ex ha överenskommit med ryssarna att mot skälig ersättning ha fryst konflikten på 20 eller 30 år för att sedan utvärdera situationen med nya ledare och förutsättningar, och kanske göra vissa justeringar. Ibland är det klokare att skynda långsamt eftersom priset riskerar att bli för högt.

Väst tvingas nu både bygga upp landet och hålla det under armarna till astronomiska kostnader under oöverskådlig tid, samtidigt som man lägger grunden för en storkonflikt med Ryssland. Allt pekar på att det är vapenlobbyn som satt den västliga agendan. En annan, eller om det är samma lobby har infiltrerat media för att låta väst ruttna inifrån genom massinvandring. Syftet är tydligen totalt världskaos.

Förbjud Svansjön - in med rappare och dekadens. Det är modellen. Kan man stödja sånt??

1 gillning

Och agera exakt som kommunister??? När “nationalister” stöder bolsjeviker, då kanske det är bäst att förbjuda dessa element? Eller åtminstone sätta dom i läger, som riktiga nationalsocialister gjorde en gång i tiden?

Men snälla Sommarsol - 2022 är inte 1940. Då var Europa hotat av Bolschewismen, nu är vi hotade av utomeuropeisk invandring och USA dekadens vilket Du måste ha märkt. Ryssland är förhoppningsvis en barriär om de inte klantar sig med nazifobi.

1 gillning

De enda nationalister som jag har sett stöttat kommunister är de som applåderar ryssland när dom förgör ukrainska nationella krigsförband (med hjälp av muslimer) och döper om torg till “lenins-torg”.

Östs despotism (Ryssland, Kina) och USAs kapitalism är lika stora hot, NS är ju ändå den TREDJE vägen - vi behöver inte ta någon sida.

Då har du inte sett mycket! Det är bara för sorgligt att jag ska behöva skriva så där, i synnerhet som Vera försökt förklara för dig att det är 2022 nu och att rollerna är ombytta. Då var det judebolsjevismen som styrde Ryssland och som utsatte Ukraina för terror och massmord, nu är det judebolsjevismen som styr Ukraina, och nationalisten Putin (ja, han är faktiskt nationalist) försöker rensa upp i ett gangsterparadis, som de facto inte bara hotar Ryssland utan även hotar Europa.

Ukrainas “nationalister” är Hollywoodnazister, utan någon som helst tanke på sitt eget folk, de mördar och lemlästar sina egna efter behag, med stöd från Israels marionettregim i Kiev. Att muslimer hjälper till med upprensningen måste man se som positivt och dom hade även kunna vara på vår sida i kampen, därför att ett samarbete över alla linjer är nödvändigt för att besegra en global hydra. Tyvärr verkar det som det är någon slags plikt att hata islam bland dom som kallar sig nationalister, vilket förstås bara gynnar den internationella judenheten och ingen annan.

Då har du inte förstått vem Adolf stödde, nämligen muslimer i Mellanöstern. Och mängder med människor, från den vitaste vita till den svartaste svarta stödde faktiskt NS-Tyskland. Du borde helt enkelt läsa på.