UD kallar upp Rysslands ambassadör efter inlägg om Nato

Läs hela artikeln på Nordfront: UD kallar upp Rysslands ambassadör efter inlägg om Nato

Beskriver Sverige som “amerikansk koloni” och “legitimt mål” vid Nato-anslutning • Utrikesministern: “Uppenbart påverkansförsök”.

Det är ju bra att dom träffas. Ambassadör Tatarintsev kommer nog att läxa upp Billström ordentligt .
Den " humanitära stormakten " har sjunkit ihop som en trasig ballong …pooof !!

Vår bombade statsledning har sett till att den bombade befolkningen snart är bombade på riktigt, helt enligt krigslagarna.

1 gillning

Man kan verkligen undra. 1; NATO är en militärpakt 2: Mot Ryssland 3: Sverige har valt sida och slänger sin neutralitet, som kunde skyddat oss moralisk mot varje angrepp men som nu idioter till politiker i riksdagen röstat bort.3; Klart - att vi blir ett mål. “som man bäddar, får man ligga” varför då klaga när det blir lite knöligt?4: USA lakejer har Sverige varit så länge vi minns. SVT köper till 90 % minst, amerikansk smörja. Bara det bevisar att vi håller på att bli en USA koloni. De kan gott sätta en stjärna till på sitt pyjamastyg. - - - - Ett enat nordisk RIKE med våra grannländer Norge, Finland, Danmark och Island - är vad VI strävar efter.

Bättre ambassadören ställer sig utanför frimurarens "minister"fönster o ger honom det längsta fingret, det är ju det sionistträlarna i sverjeregimen gör varje dag åt Ryssland. Frimuraren och hans gelikar är inte värda att samtala med. Så är det bara