Tyskland: Dubbelvaccinerade blir av med vaccinpass

Läs hela artikeln på Nordfront: https://nordfront.se/tyskland-dubbelvaccinerade-blir-av-med-vaccinpass

Bara en dos till • Boosterdos eller negativt test enligt nya regler.

Jag undrar vilken stad i Tyskland som kommer åt sköta om det som vi kommer att göra i Finspång? Denna (((globalist)))lakejen kommer att ha en absolut tätplats i kön iaf.

Kommer ihåg att mormor som gillade att resa och var till många olika länder på 80-talet i Europa. Bland annat Holland, Spanien, Tyskland och till och med Ryssland och där visst köpte en turist-balalajka. Kommer inte ihåg vilket land det var. - Kan ha varit Tyskland, faktiskt. - Hon vara rätt bra på språk och hörde kommentarer bakom ryggen i en bar där hon var med vänner. - Dessa dumma svenskar sa någon. Det var väl redan då känt hur godtrogna etniska svenskarna var när det gällde invandring av så kallade flyktingar. Nu är det tydligen lika överallt i många länder samtidigt. Det är även rätt märkligt att inget land med vit befolkning tycks ha förmåga att tänka längre över huvud taget. Det enda sättet att få stopp på det sluga utvalda folkets översitteri och även vaccin-tyranniet är att vita människor håller ihop i stad efter stad, och i land efter land i det vaccin-krig som sionismen har förklarat mot det vita folket. Den som börjar krypa för lögnens mästare, kommer att få krypa ända till det bittra slutet, helt utan tvekan.

2 gillningar

Finns många läger i Polen med fina faciliteter som stått tomma sen 1945.

Ligger visserligen inte i Tyskland, med det går säkert att hyra in sig när det inte är turistsäsong.

De får väl borra upp den där skorstenen så den går att använda. Det kommer eka väldigt mycket längre fram. (((Oy vey))).

1 gillning

Det här är som att dressera apor. Vaccinpasset är godiset och giftsprutan är motprestationen. Snart kommer motprestationen att vara 8-10 giftsprutor och vid det laget har “aporna” slutat att ens reflektera över vad de sysslar med; de har blivit hjärndöda zombies.

1 gillning

Det ska bli intressant att se hur många sprutor som behöver ogiltigförklaras innan de korkade gojerna slutar ta dem.

1 gillning

De flesta var redan hjärndöda från början. Så det här är bara den logiska fortsättningen. Tycker vi lever i intressanta spännande tider. Kommer det bli som i The Walking Dead tro? Kanske mer som The Walking Braindead kanske? Grabbarna i kulturbunkern gillar tydligen zombie-rullar så dom kommer kanske också uppskatta ironin med att leva i en zombie-film på riktigt. Kan ju i bästa fall bli hur kul som helst.

1 gillning