Tyskland döljer information om Nord Stream-sabotagen

Läs hela artikeln på Nordfront: Tyskland döljer information om Nord Stream-sabotagen

Inte ens förbundsdagens säkerhetsutskott får ta del av vad staten känner till • Hävdar att detta skulle äventyra relationen till allierade länders underrättelsetjänster.

Polen sprängde och Sverige och Danmark hjälpte till. CIA fick hjälp av MI6 och Mossad! Då är man nog rätt nära sanningen.

1 gillning

Kan verka lite ironiskt att just Tyskland sätter sig på tvären. Ty det verkar som om allt detta har satts igång för att föriinta just Tyskland. Man skulle kanske kunna se det som Morgenthau-planens slutliga genomförande.

Dagens världshändelser verkar nästan följa en mall…

Här nedan ett klassiskt citat ur skriften Sions vises protokoll:

”Den frimurarjudiska oövervinneligheten. Nu, då varje välde vacklar, kommer vår makt att bli mer oövervinnelig än varje annan, eftersom den kommer att vara osynlig, tills den blir så fast, att ingen slughet är i stånd att undergräva den.”

Mer intressant läsning finns i Sions vises protokoll: Sions-vises-protokoll.pdf (nordfront.se)

Folkgemenskap!

Den ena mörkade skandalen efter den andra. Underbart, för varje dylik händelse kommer att till slut väcka även den mest hjärntvättade. De patologiskt giriga kräken med speciellt utvecklad näsa för pengar, vet om att det blir ohållbart till slut. Vad skall de göra? Samson-alternativet? Verkar ju som de är på god väg.

Den totala bank-JUDE globalist diktaturen är på gång. (((Dom))) måste stoppas… :ok_hand:

IMF Chief says Central Bank Digital Currency should be used alongside Social Credit System to control what people can and cannot buy