Tyska valet: Dött lopp - oklart vem som ersätter Merkel

Läs hela artikeln på Nordfront: Tyska valet: Dött lopp - oklart vem som ersätter Merkel

Både Scholz och Laschet ser sig själv som ny förbundskansler • Avgörandet kan dröja länge.

Massinvandringen och förintelsen av Tyskland kommer att fortsätta oavsett vem det blir som efterträder judinnan Kasner. Business as usual. Fast rätt skönt ändå att slippa se henne.

4 gillningar

Den liberala högernationalismen och counter-islam i Västeuropa är inte lösningen och ett bevis för SD och AfS väljare inför nästa val att inte hoppas på för mycket. För hur kan annars AfD tappa när Tyskland gick ett steg närmare multikulturella Brasilien mellan 2016-21?

Medeltysken tycks vara likgiltig inför förstörelsen av dess nation och istället fokuserar på miljön, visar hur hjärntvätten av unga tyskar fungerar efter plan.

Folk som grämer sig på Samnytt och liknande, är nog dags att de införstår att de kommer bara bli besvikna och än igen se sig som förlorare. Istället, då, 1933, liksom nu är nationalsocialismen den enda kraften som kan göra en skillnad och vägen att ta om ni vill att saker ska hända.

1 gillning

Det är ju samma krafter som ligger bakom de båda blocken. Blocken går åt samma håll, bara olika smak på förstörelsen. Hela västerländska befolkningen är så ofattbart hjärntvättade och begriper ingenting om vad som händer och vilka som ligger bakom. Polletten kommer inte att trilla ner i tid och när eller om den gör det kommer det att vara för sent,
De gamla goda människor som trots allt fanns hundratals år tillbaka skulle gråta blod om de kunde se vad som händer nu. En av de som var med och skrev konstitutionen för USA gav efterföljande släkten något att fundera över och är giltigt än idag.

"En civilisation som ger upp en liten bit av frihet för en liten bit av säkerhet kommer att förlora båda".
Detta är precis vad som sker inom den västerländska vita befolkningen. Begriper ingen idag, att det pågår en förfalskning av vår historia, att historia i hela det västerländska skolväsendet blivit något man från statligt håll försöker radera. Ett folk, en civilisation som inte kan sin historia går väldigt fort under. Ett historielöst folk blir ett lätt byte för för vilken fiende som helst, speciellt för den inre fienden mitt ibland oss.

Den som kontrollerar historien kontrollerar framtiden. Den som
kontrollerar nuet kontrollerar historien. ~ George Orwell

1 gillning

Tyskland före och efter 1945 är som två väsensskilda skillda världar tyvärr mycket. Förlusten och segermakternas årtionden av hjärntvätt verkar ha gjort sitt på det tyska folket. Värst verkar det vara i den västra delen av vad jag har förstått som aldrig vart någon ddrstat,dom är amerikanserserade eller judaiserade på ett annat sätt där av förklarliga skäl. Hoppas att det tyska folket reser sig en dag och tar tillbaks sin stolthet.

AH sa när han var irriterad på tyskarna: “Bara de har sin korv på bordet bryr sig folket inte om något annat. Jag är medveten om att vi inte kan göra alla tyskar till nationalsocialister men vi kan göra dem till bättre Tyskar.” När då? Men det tar sig visst - AfD har väl samma principer som vårt SD? Då är det inte att undra på att de förlorar röster för de riktiga Tyskarna är ett handlings och gjort folk med hårda nypor. Både män och kvinnor.

1 gillning

Faktum är att i de två förbundsstaterna Sachsen och Bayern vann de tyska nationalsocialisterna 7 830 röster (0,2 %), en andel av rösterna som är cirka tio gånger medlemskapet för nationalsocialisterna i hela Tyskland.

Båda förbundsstaterna har fördubblat sitt resultat från valet till Europaparlamentet 2019, detta även med hänsyn till att AfD: s ställning har stärkts ytterligare sedan dess.

Potentialen finns därför nu att växa kraftigt organisatoriskt, vilket först måste ske innan någon valframgång kan erhållas.

Det finns således nu en potential på tiotusentals tyskar som väntar på att nås av oss. Målet är att vinna alla dessa människor för rörelsen, att organisera dem och att inkludera dem i den permanenta revolutionära kampen.

1 gillning

Det började med 7 under 20 talet - inte så dumt med 7800 -

1 gillning

Det har varit val i Tyskland och precis som alltid vid val i liberala demokratier så har antivita och antinationella sionister bytts ut mot andra i denna för det vita folket helt vidriga nedbrytande anda. Det spelar ingen roll vad ett val med samma andas politiker får för sorts resultat. Det blir bara mer av samma förtryck mot folket som pågår sedan det andra världskrigets slut. De sluga har alltid varit mästare på att psykologiskt manipulera och styra de som inte förstår eller ens bryr sig om framtiden. När man betraktar många vita människor som enskilda individer är det lätt att tro att flertalet är helt mentalt förlorade. Men det är fel, det handlar om att de behöver vägledning och insikt om att de är en del av ett folk som är så mycket större än sionismens nedbrytande sluga antivita propaganda.

För att få ordning på en värld i fritt fall som sionismen har arbetat på sedan urminnes tider behövs det för det vita folket ett väl genomtänkt samarbete över alla gränser. Det behövs förnyelse av det nationella, men även insikt om bevarandet och utvecklandet av viktiga erfarenheter från tidigare historiska strider för folkets överlevnad. Som en vis man en gång sade så är det en kamp som pågår. Man skulle kunna påstå att det i grunden handlar om den eviga kampen om ont och gott. De som idag styr vita västländer vill inte det vita folket väl, det måste väl för de flesta vara helt uppenbart. Det är bara att titta på Norden och oss i Sverige, de styrande släpper årligen in hundra tusentals mörka män från länder med annan värdegrund vilket skapar kaos i form av bland annat gatuvåld. De styrande i regeringen är helt klart inte de vita skattebetalarnas förkämpar och vänner.

Här i Sverige är det Riksdagsval i september år 2022, då har alla röstberättigade en möjlighet att säga sitt om hur landets politiker har skött sig de senaste åren. Här har varje medborgare ett stort ansvar som egentligen handlar om något så allvarligt som; liv eller död för att vara lite dramatisk. Många tror att SD och Moderaterna eller Afs gör skillnad. Men minns då att Moderaterna ville att folket skulle öppna sina hjärtan och bara satsa på fri invandring. SD är väl inte mycket bättre de heller som med sin sioniststyrda ledning tycks göra allt för att hindra positiv samhällsutveckling. Nordisk nationalsocialism är idag enda vägen fram. Det vet styrande sionistiska politiker och har därför alltid på alla sätt motarbetat en för samhället nödvändig politisk förnyelse. För dig som tröttnat på mångkultur och vardagens otrygghet, besök - Nordiska motståndsrörelsen:
Kategori: Artiklar om ideologi & politik (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!

2 gillningar