TV4 kan inte förstå problemet med de ensamma männen

Läs hela artikeln på Nordfront: TV4 kan inte förstå problemet med de ensamma männen

“Vad har en person som förvägras reproduktion kvar att förlora?” • Simon Holmqvist kommenterar senaste Kalla fakta om incelrörelsen.

kan tv4 förstå någonting alls

Gamla världsliga fenomen som en ofrivillig ensamhet, kanske av psykologiska orsaker eller av praktiskt tidsrelaterade orsaker kallas alltså ”Incels” numera. Men det är väl något rätt vanligt idag då många ofta lever lite för länge utanför det vanliga familjemönstret som singlar. Det är kanske även som så att inte alla passar för ett familjeliv med radhus, Volvo och hela det klassiska köret. Det är nog ändå inte så vanligt att svenska vita män förvandlas till galna mördarmaskiner för det. Men till en stor del skulle det kanske passa in i folkutbytet med sionistisk rasblandar-agenda med massimport av främmande mörka män. Det och andan att genom statligt marknadsförd könsförvirring och feminism nedmontera grunden för återväxt och trygghet inom vita delen av nordens befolkning är inte okänd liksom. Det märks ju inte minst på alla sjuka genusfloskler och kampanjer för att slå sönder mänskligt naturligt tänkande om att en normal familj består av en man och en kvinna. För övrigt är barn inte könlösa individer utan de kallas; pojke eller flicka - han eller hon, vad än landets totalt stolliga politiker försöker påstå. Som nationell är det en självklarhet utan diskussion.

Helt rätt Simon Holmqvist!

Detta är ett av alla vapen i folkmordet på den vita rasen, det är helt uppenbart för alla som har en vilja att se sanningen. Gör livet till ett helvete för de vita och till ett paradis för rasfrämlingarna så rullar folkmordet på, behövs inga arméer av bolsjeviker som skjuter ihjäl oss.

Detta har man kunnat se länge här i Sverige, men blickar man mot USA så är utvecklingen ännu tydligare där. Motsättningarna mellan olika folkgrupper och politiska grupperingar där är så stora att inbördeskrig lurar runt hörnet. Mesiga svenskar kommer dock att med glädje låta sig utrotas.

Problemet är att de incels som intervjuas i avsnittet och som till synes bättrar sig istället för att “hata” på något forum, de riskerar att lämna övriga flertal incels i sticket som faktiskt behöver hjälp.