Turkiet viker sig - tänker släppa in Sverige i Nato

Läs hela artikeln på Nordfront: Turkiet viker sig – tänker släppa in Sverige i Nato

Sverige och Finland gör långtgående eftergifter i kurdfrågan • Sluter avtal med Turkiet om Nato-medlemskap.

Turken vek sig som det verkar, men som en bilhandlare en gång i tiden sade, alla har väl sitt pris. Redan efter nyår kan Sverige alltså vara medlem i krigsorganisationen Nato utan att det svenska folket har godkänt detta i beslutande folkomröstning. För alla svenskar som motsätter sig att Gotland kanske blir en kärnvapenbas med främmande marscherande soldater och att vårt land blir centrum i det tredje världskriget. Har bara ett sätt att visa sitt missnöje mot den politik som utan tvekan syftar till att radera det vita folket i norden. Stöd – Nordiska motståndsrörelsen: Ideologi & Politik (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!

Det är då bra att vi finns här. Jag viker mig inte en tum idag mot “demokratiskt” eller socialdemokratiskt översitteri.

En komplett snorig loska i ansiktet på Svensson är det. De kan ta sin jävla demokrati och placera den där inte solen skiner. Men frågan kvarstår… Vilken hållhake hade Maggan på turken för att få denne att vika sig?

Inga mer levernanser av vattenpipor eller flygande mattor?

Bra. NMR behövs mer än någonsin.

:smiley:

Vad i helvete. Usch :nauseated_face: :face_vomiting: :nauseated_face: :face_vomiting:

Vi får samtidigt inte bli för defaitistiska trots det beslutet. Hoppet är det sista som överger människan.

Det är helt rätt att vi inte får bli defaitistiska, hoppet är i sanning det sista som överger människan. NMR:s partiskrift – Vår väg har den politiska medicin som det mycket sjuka landet Sverige behöver mer än någonsin. Fatta att varje sinnessjukt beslut som råder kan rivas upp och kastas på sophögen, tillsammans med alla hatets folkfientliga lagar som har skapats för att förtrycka och helt förgöra oss vita. Vi behöver inte finna oss i detta längre. I höst väljer vi NMR. De styrande av idag kan ljuga och smutskasta sanna ord om verkligheten men samhällsförfallet kan inte längre fortsätta. Rösta på – Nordiska motståndsrörelsen: Ett revolutionärt val – riksdagen (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!

1 gillning

Jag tror att turken fick ett erbjudande han inte kunde tacka nej till! Senile Joe sa nog åt honom att antingen släpper han in Sverige och Finland eller åker han ut, plus lite morötter.