Turkiet: "Terrorister får göra vad de vill i Sverige"

Läs hela artikeln på Nordfront: Turkiet: ”Terrorister får göra vad de vill i Sverige”

Kallar nu Sverige en “propagandacentral för terrorister” • Menar att inget har förändrats i Sverige trots löften.

Vilket beror på att vår regim, vare sig den är blå eller röd också är terrorister. Som terroriserar sin befolkning både fysiskt som psykiskt. Change my mind.

1 gillning

Det är väl bara att hoppas Turkiets upprördhet håller i sig så pass att Sverige aldrig någonsin utan bindande folkomröstning kan tvingas in till att bli en fullvärdigt krypande medlem under sionismens kärnvapenbestyckade krigsmaskin Nato.

1 gillning

Det gör mig glad att vänster- & höger-extremister tillsammans sänker Sveriges NATO-ansökan. :slight_smile: Statens hyckleri biter dem nu i arslet.

Såg på Friatider allt lilla Greta har gripits av Tysk polis igen! Jag tycker att det har kommit en och annan positiv nyhet ibland.
En sur turk är bra, men lite mer turkar borde han fått. Vår regering är alldeles för snåla.

Där har Du rätt Morningstar. Vi terroriseras med allas lika värde, gängkriminalitet, HMF lagar - en “mjuk” terror som blivit hårdare och hårdare. Moraliserar med omoral, kyrka utan normer, skänker vapen för att förlänga ett krig, rasblandningspropaganda, allt för att rädda “demokratin” som kan tolkas hur som helst. Men att rädda demokratin med NATO blir vår undergång vare sig den är blå, eller röd. Hur kan Ulf Christensson hålla ett tal om trygghet i EU - skäms han inte? Gängkrigen som gör våra städer osäkra är väl knappast Rysslands fel - eller hur?

1 gillning

Hela (((regimen))) är en terrororganisation, ägd och styrd av JUDAR och deras betalda, hemska, omänskliga, onda och vidriga lakejer.

1 gillning