Trump-väljare vill bryta sig ut ur USA

Läs hela artikeln på Nordfront: Trump-väljare vill bryta sig ut ur USA

En majoritet av Trumps väljare vill bilda egen stat • Får medhåll av Biden-väljare.

Om det är över hälften så visar det att Trump inte bara drog till sig en mer nationell sinnad massa, utan även liberala som mer eller mindre går under uttrycket “red-pilled” :pill:. Den här hälften skulle jag också gissa till stor del också är kubaner, latinamerikaner och andra som inte vill identifiera sig med demokraternas politik. Om den andra hälften nu består mestadels av vita människor, en del mer nationellt sinnade än andra, så tror jag att det är en för liten skara som kan genomföra denna ändring.

Om vi tittar på medelåldern så är den också ganska hög (gör en gissning), som rösta på Trump, och att den yngre massan inte fyller på, då de i stort sett har avklätts med att bära några som helst nationella idéer från tidig ålders indoktrinering.

Om nu iden kan komma att spela en roll, kommer då bli när Kamala Harris återtar Biden’s roll, med startpunkten på USA’s downfall, att amerikaner då kommer att radikalisera sina idéer mer, än vad de gör nu. För oss i Europa är den rådande USA:s upplösning en bra startpunkt, och välkomnande för att komma ifrån sionismens påverkan. Dock har vi redan så stora problem här hemma att liknande idéer bör komma från vår sida, mindre utbrytningar för att sedan kunna ta tillbaka landet.