Trump: "Ukraina borde ha slutit avtal med Ryssland innan kriget"

Läs hela artikeln på Nordfront: Trump: ”Ukraina borde ha slutit avtal med Ryssland innan kriget”

Ukraina hade varit ett intakt land om man gett upp Nato och Krim • Nu tror Trump att Ryssland kommer att ta hela landet.

Helt rätt Donald John Trump!

1 gillning

Jag vill inte ta ställning i Ukrainakriget egentligen och Ryssland hade inte total rätt att gå in i landet och avancera västerut men om Zelensky med anhang inte hade utsatt ryssarna i Donetskregionen för diverse attacker och istället släppt den regionen+Krim så tror jag i alla fall att vi hade undvikit ett fullskaligt krig(kanske undvikit krig helt) med ännu större flyktingströmmar än vad vi hade innan.
Dessutom hade inte ännu fler vita behövt sätta livet till i detta vansinniga krig!

Ryssland och Putin borde fått de rysktalande områdena, som röstat om att dom vill tillhöra Ryssland, utan strid.
Ukraina Vitryssland Baltikum Finland och Sverige borde vara neutrala. Då hade det inte blivit krig som judarna vill ha.

I dagens situation är det ännu förvånansvärd att inte kommit längre än under 40 talet med bombningar, sönderskjutna hus och dödandet i Europa. Utvecklingen i detta fall finns inte. Nu har de ryskspråkiga gjort ett val-men västvärlden ogiltigförklarade den. Det så för sin kända neutralitetspolitik Sverige an slutar sig till terrorbombälskande NATO. Allt är på något sätt fel. II världskriget handlade om ideologier - men vad handlar egentligen detta Ukrainakrig om. Områden? Idiotiska anslutningar som Ryssland inte vill ha vid sina gränser? Varför blandar sig västvärlden med Europa sig in i det och väljer sida? Är det verkligen så att den judiske presidenten i Ukraina egentligen lierar sig med all judendom och inte tänker på förhandlingar ? Luktar konspiration liknande de mot Tyskland under 30-40 talet. Är det så, har inte Heinrich Himmler överdrivit med sin misstro mot judarna. De flesta tror att han var paranoid i detta fall - man undrar . . . . . . .