Trump lanserar egen social media

Läs hela artikeln på Nordfront: Trump lanserar egen social media

Trump gör comeback efter censuren på Twitter • Etablerar “TRUTH Social”.

Jag ger inte mycket för shabbozgoyen Trump. Han levererade en massa löften till ffa den vita befolkningen, men sen när han väl satt i Vita Huset så ägnade han all sin omtänksamhet åt judar och Israel. Men häromdagen när den yiddishtalande mulatten och krigsförbrytaren Collin Powell, som var “fullvaccinerad” dog i svår covid, så retade han upp det amerikanska politikeretablissemanget till kokpunkten.

Han avfyrade nämligen en salva av “nedsättande” (dvs sanna) kommentarer om den tidigare utrikesministern, som tex att det inte var en dag för tidigt att han dog. Trump var även mycket kritisk till den kristne ärkesionisten och krigshetsaren John Bolton med motiveringen att om Bolton finge bestämma så skulle han starta ett nytt krig varje vecka.

Att Trump nu lanserar egen social media har visat sig vara livsnödvändigt om han tänker kandidera till presidentposten igen. De stora judiska plattformarna som twitter, facebook och youtube blockerade honom ju när återvalskampanjen startade, vilket i kombination med ett omfattande valfusk berövade honom honom en given seger.

Nu fortsätter hans fiender inom Demokraterna och judisk media att anklaga honom för saker han inte kunde rå för JUST PGA ATT HAN INTE KUNDE kommunicera med sina anhängare under stormningen av Kapitoleum. Han kunde inte kommunicera med dem och nu anklagas han för att inte ha försökt stoppa demonstranterna. När Trump beordrade Nationalgardet, som var på plats i Washington att ansvara för ordningen, så vägrade de med motiveringen att “det skulle inte se bra ut i det demokratiska USA”.