Trump åtalas på över 30 punkter

Läs hela artikeln på Nordfront: Trump åtalas på över 30 punkter

Demokraterna nu ett steg närmare att stoppa presidentvalskampanjen • 36 000 poliser ska befästa New York.

Herre du milde, sionisterna i den smutsiga washingtonenklaven äär de facto självmordsbenägna, alt vill de ha igång en inbördeskonflikt i landet. Om Trump ‘arresteras och döms’, utan att peddoparet far-son biden åtalas för alla de brott som finns i t ex peddosonens laptop, om detta sker då kommer Usa inte vara sig likt efter skenrättegången

Världens mäktigaste stat, den demokratiska och JUDISKA världens högsäte (förutom IsraHell) på jorden, som kallas (((USA))), är såååååååååååååååååååååååå kriminellt och vidrigt sjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukt.

1 gillning

Vi ska se vad som sker nu i det här clownernas drama. Antingen reser sig jänkarna upp ur sina nersuttna soffor och räddar sitt land, och de kan ju göra som ashkenazerna precis gjorde i ‘inte deras land, land’ och som fick sionistpolacken njetabhahu (efter order från ‘eliten’ i “city”, naturligtvis) att backa, eller så sitter de kvar och ser om någon annan gör det eftersom det kan krocka med ngt viktigt tvprogram… Och “eliten” bara väntar o väntar ut dom.

Går 10% av jänkarna ut på gatan, så drar sig parasiterna tillbaks. 100%

Inte för att jag tror att Trump är oskyldig när det gäller horan. Men shomrim chefen våldtog en 14 årig tjej utan konsekvenser. Så jude packets moral är lätt att genomskåda.

Eller när han, kosher som han är och bemyndigad av klapphattarna, stod o förnedrade kvinnor o småflickor i odöra rummet genom att peta på dem både här o där, för att sedan skyddscensureras så amerikanerna inte skulle få reda på vilket senilt kräk talmuderna valt ut till att stå som målvakt för förödelsen av landet. Nä, sionistregimen i smutsington är en vämjelse, och vanhedern definierad i vilket land de än soggar sig in i, och borde upplösas i sina beståndsdelar.

Såg nyligen att de via en annan snuskorganisation än expo, tror den heter skma…‘svenska’/dvs talmudska kommittén mot ‘antisemitism’/dvs mot sionism, tyckte att några svenska ‘politiker’ inte höll måttet…och borde frysas ut fr sitt sk parti (tror det var sionistlismarna sd)…Det utsatta sk partiet borde åka till israhell o prova om de kan göra samma sak där.

Men skulle inte förvåna mig om det är en ny sionistfalseflag, att ‘anklaga’ sd vilket ökar sympatierna för det sk partiet, vilket till slut ger dom regim’makten’ så att de därefter kan förråda vårt Land fullt ut

Trump har förstås inte betalat nånting till den smutsiga flickan. Se dokumentet:


Dom andra “åtalen” gäller troligen hans företag och där kanske dom kan hitta något som inte stämmer exakt, men som DJT troligen inte vet något om. Dom kommer sannolikt inte att lyckas denna gång heller. Det judiska hatet mot honom lyser däremot klart som Sirius en vinterkväll.