Troll – när naturen kolliderar med det moderna samhället

Läs hela artikeln på Nordfront: Troll – när naturen kolliderar med det moderna samhället

Gust Johnson har sett den norska fantasyfilmen Troll • Spännande och välgjord film ur den nordiska myllan.

Hade varit roligare att göra en film om de talmudiska trollen och basera dem på verkliga personer. Sådana som Aschkenaziberg och liknande. Hade kunnat bli riktigt kul och hade förmodligen retat gallfeber på de utvalda.

Man kan göra många olika tolkningar. I filmen talade man om troll som spricker när de exponeras för solen, sedan när alla bevis läggs på bordet om vilka de är och hur de jobbar så går alla frenetiskt runt och förnekar verkligheten, alternativt ursäktar deras beteende med att de är missförstådda och annorlunda. Det är ju ett annat sätt att se på saken :grin:

Och nu talar jag om troll och ingenting annat.

Från troll till något helt annat. Hade idag tänkt att skriva ett vackert epos om hur goda och kärleksfulla alla de styrande och dess judar och sionister är. Detta väl missförstådda folk och deras sionistiskt sällsynt goda politik, som väl bara vill oss alla väl om man inte funderar så värst djupt. Men av någon anledning var det slut på bläcket i pennan och skrivblocket som skulle använts som kladd för att nedteckna allt gott den judiska makten gör för oss vita nordbor stod dock inte att finna. Som av en tanke så strejkade även datorns tangentbord när inspirationen var som störst. Men kanske kan någon annan säga något gott om det judiska folket och deras varma och inkluderande människokärlek…