Tre små goda hallon

Tre små goda hallon liksom…

Sommar, sol och bad. Sedan känslan av att leva och andas utan mörka inre tankar och något tvång. Farsan skulle ha sagt, som en ko på grönbete. Nog är det lite så, när man bara låter känslan styra och man går rakt ut i naturen och är sig själv. På något sätt är det nog som nationelle farsan alltid sade att man ska aldrig underskatta människans inbyggda instinkt.

Har märkt något även detta år, som nog inte alla har märkt kanske, men det har de senaste åren infunnit sig en stark genuin vi-känsla som är mycket lovande när det gäller vårt vita nordiska folks överlevnad som man så ofta har fruktat vore helt dömd att falna och försvinna genom folkutbytet.

Vita nordbor har helt enkelt börjat att uppskatta varandra på ett sätt som inte fanns på kartan för bara ett par årtionden sen, skulle man utan tvekan lätt kunna säga. När man som okänd vit nordbo stannar till vid någons staket till en villa och säger några ord som förr bara var artighetsfraser som ingen brydde sig om, så är det lätt att numera komma igång och nästan diskutera vardagen på ett sätt som om man redan skulle ha varit vänner sedan länge, vilket vore otänkbart för tjugo år sedan.

Många vita nordbor och nordeuropéer har tydligen börjat att se att det är skillnad på folk och folk. Numera ska man låtsas att det inte finns några skillnader mellan olika folkgrupper som man förr utan anmärkning kunde benämna som mörka främmande raser, vilket enligt styrande ej existerar. Folket med näsa för affärer som lever gott på andra, enligt ord på nätet ska vi här inte tala om.

Detta då det genom uttalanden av sluga sionister eller anti-vita, ska påskinas att vi det nordiska vita folket, inte ens egentligen finns, utan bara är något slumpartat utan värde och relevans. Politiken som förs mot oss vita svenskar, och även övriga vita nordbor är inget annat än sådant som normalt kännetecknar en anti-nationell främmande ockupationsmakt, och hur de i grunden verkar för att krossa en nations ursprungliga befolkningsstruktur så som vårt vita nordiska folk ännu har kvar.

Hade här inte tänkt att tala om politik, som egentligen i en normal stat, ingen vanlig arbetare borde vara tvungen att bry sig om. Men då det inte finns ett enda politiskt parti i dagens utbud som tycks älska det vita nordiska folket förutom NMR, som totalt motarbetas med allra största kraft för att ens kunna komma in på media-scenen och komma till tals mot illasinnade, så kallade politiker, som tycks göra allt för att genom lögner och svek förgöra vårt ursprungliga nordiska folk, på alla sätt.

Tänkte bara berätta om hur enkelt allt är om man inte låter de sluga krångla till den enkla naturliga tanke som man fick med sig från dag ett. Nämligen känslan som är den som leder en nästan hela vägen fram utan att man behöver göra sig till. Månaden Juli och dess sista dag kom och gick och gav en känsla inför den första dagen i Augusti som nog stått och väntat lite otåligt för att berätta så smått om den kommande höstens hårda vind som säkert ska komma inom kort.

Nog är det förunderligt hur lite som krävs för att känna sig rik på riktigt. Det enda värde som till sist består har sagts vara de erfarenheter man har fyllt sin själ med, vilken en dag kanske ska granskas av den som få vill tro existerar, nämligen naturens skapare, Gud och Jesus om man nu så vill. Blev nog lite andlig ännu en gång, efter att ha fått njuta av att simma i perfekta sommarvattnets sjö, sedan trampat lite grönt och friskt gräs - och smakat tre små goda hallon liksom…

Kom sedan hem och slog på musikmaskinen och lyssnade på en trevlig låt med raggarbuskisens okrönte konung Eddie Meduza - Bara lite solsken: Eddie meduza Bara lite solsken - YouTube som kunde göra fina låtar om han bara ville. Världen går under skriker ständigt alla rubriker, men just idag kändes då allt helt okej. Kämpa på allihopa och håll humöret uppe.

Folkgemenskap!

Det här är också en klassisk sketch:

Funderat på banan-bilden i ditt länkade videoklipp - är den från de där pyjamas-bananerna… Numera är frågan - Är bananerna fina? Mycket relevant och egentligen en mycket rimlig fråga att ställa om man nu vet att denna frukt är en av världens mest besprutade till att börja med. Sedan så fraktas bananen en lång väg innan den kommer till butiker här i Sverige. Var in på en sida och läste lite om bananer, och där stod det att vi svenskar äter drygt 100 bananer om året. Då får man väl bara hoppas att dessa är helt ekologiskt odlade. Här står det i alla fall 3-1 i resultat i fruktkampen mellan utländsk banan och svenska hallon. Har även en känsla av att våra blåbär, hjortron och lingon i nordens vackra skogar sopar mattan med all banan-statistik.

Bilden är kanske från Bananer i pyjamas.